New Residency به زودی به زبان فارسی هم در دسترس خواهد بود.

آوریل 28, 2017

هرآنچه احتیاج است در مورد تابعیت دوم و اقامت در کشورهای مختلف دنیا بدانید را میتوانید در اینجا پیدا کنید.

برنامه های موجود را ببینید؛ از موتور جستجو برای محدود کردن نتایج استفاده کنید؛ گزینه ها را با هم مقایسه کنید و برنامه ای را برگزینید که با نیازها و بودجه شما همخوان باشد.

New Residency یک وبسایت جامع از اطلاعات مورد نیاز در مورد تابعیت دوم و برنامه ای اقامتی است که در عین حال راهکار حرفه ای بدست آوردن  تابعییت و یا اقامت از طریق هر کدام از برنامه های موجود را نیز ارائه میدهد.

وبسایت در حال حاضر فقط به زبان انگلیسی در دسترس است ولی کلیه اطالات به زودی و در آینده نه چندان دور به زبان فارسی هم ارائه خواهد شد. تا آن زمان میتوانید با ما تماس بگیرید. همکاران فارسی زبان ما در خدمت شما هستند و به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

آیا برنامه اقامت سرمایه گذاری مجارستان دوباره برمیگردد؟

ژوئن 16, 2017

در آخرین نشست مهاجرت از طریق سرمایه گذاری که دو هفته پیش برگزار شد صحبت از بازگشایی برنامه موفق اقامت دایم مجارستان از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی بود.

نشست انجمن مهاجرت سرمایه گذاری بزرگترین و مشهور ترین رویدادیست  که در آن کارشناسان در سراسر جهان می توانند ملاقات و بحث در مورد انواع موضوعات مربوط به مهاجرت، مهاجرت اقتصادی وسیاست داشته باشند. در میان کارشناسان شما ممکن است مقامات دولتی، دانشگاهیان، عوامل سرمایه گذاری و متخصصان مهاجرت از حدود 40 کشوردنیا را پیدا کنید. در این نشست علاوه بر سخنرانی های رسمی، گفتگوهای غیررسمی و دوستانه ای هم ردوبدل میشود که میتوان خبرهای جالبی را از آنها استخراج کرد.

یکی از همکاران روزنامه مجاری زبان Magyar Nemzet نیز در میان سخنرانان بود. او سخنان سخنران چینی که به ستایش برنامه اقامت مجارستان برای شرایط مطلوب آن پرداخت را شنید. از جمله روش سرمایه گذاری ساده (که واقعا برای تجار چینی مهم است)، عدم احتیاج به مسکن در مجارستان و همچنین سهولت پردازش. او همچنین از برخی از شرکت کنندگان درباه آنچه آنها در مورد برنامه مجارستان فکر می کنند پرسید. بسیاری از آنها عنوان کردند که انتظار دارند که برنامه مجارستان ببه زودی، شاید حتی سال آینده  دوباره راه اندازی شود. یکی از کارشناسان با بیش از 20 سال تجربه در کسب و کار مهاجرت همچنین افزود که برای برنامه به حالت تعلیق درآمده کاملا معمول است که بعد از مدتی دوباره بازگشایی شود و پس از آن دوباره شروع به فعالیت کند و همه اینا با توجه به فضای سیاسی آن کشوراست.

به این ترتیب میتوان انتظار داشت برنامه محبوب اقامت دایم از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولت مجارستان بعد از مدت کمی که در دسترس علاقمندانش نبود دوباره به حالت قبلی خوب برگردد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید.

جورجیا: دروازه ای به اروپا

سپتامبر 13, 2017

جورجیا  گنجی نهفته در سمت شرقی دریای سیاه واقع در مرز اروپا و آسیا است. با محیط زیست زیبا و اقتصادی در حال توسعه، این یک محل مناسب برای کسب و کار یا مهاجرت است.
ادامه مطلب

برنامه ویزای راه اندازی کسب و کار در ایالات متحده

یکی از آخرین قوانین مهاجرتی که تحت ریاست جمهوری اوباما تصویب شد برنامه «برنامه راه اندازی ویزا» برای سرمایه گذاران بود. این امر به کارآفرینان خارجی اجازه می دهد که در ایالات متحده آمریکا ساکن شوند، اگر آنها تأمین مالی کافی برای گسترش شرکت خود را داشته باشند.
ادامه مطلب

فرصتی جدید در برنامه تابعیت سن کیتس و نویس

اکتبر 9, 2017

با توجه به فصل فعلی هاریکان، دولت سن کیتس و نویس تصمیم گرفته گزینه ای جدید را در برنامه تابعیت خود بگنجاند. از حالا تا مارس 2018، می توانید با پرداخت فقط 150.000 دلار آمریکا تابعیت سن کیتس را برای خود و اعضای خانواده تان اخذ کنید.

ادامه مطلب

برنامه جدید اقامت در مجارستان!

از زمان لغو برنامه اقامت از طریق خرید اوراق قرضه مجارستان در آوریل 2017، هیچ روشی سریع برای اخذ اجازه اقامت در مجارستان وجود نداشت. اکنون، مجدداً می توانید رویه ای آسان را در برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات مجارستانانتخاب کنید.

ادامه مطلب

مهاجرت از هند به مجارستان

نوامبر 13, 2017

به لطف عضویت مجارستان در منطقه شینگن، اجازه اقامت مجارستان این امکان را برای شما و اعضای خانواده تان فراهم می سازد که بدون نیاز به ویزا به اکثر کشورهای اروپا سفر کنید. با وجود اینکه برنامه اقامت طلایی مبتنی بر اوراق قرضه دولتی اخیراً خاتمه یافته است، می توانید اجازه اقامت در مجارستان از طریق برنامه سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات، که منحصراً از طریق ما قابل دسترسی است، را اخذ کنید.

ادامه مطلب

خرید یک گذرنامه طلایی با بیت کوین

دسامبر 8, 2017

آیا وانواتو می تواند در بین برنامه های گذرنامه طلایی پیشگام باشد؟ به گزارش Business Insider و Fortune و به نقل از شبکه مرکز اطلاعات (Vanuatu Information Centre Network) کشور جزیره ای وانواتو واقع در اقیانوس آرام، اداره مهاجرت این کشور به پذیرش بیت کوین به عنوان واحد پرداخت هزینه های برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری مبادرت نموده است.

ادامه مطلب

مالت: تابعیت یا اجازه اقامت؟

ژانویه 16, 2018

مالت یک کشور جزیره ای بسیار زیبا و چشم نواز در دریای مدیترانه و یکی از اعضای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. تاریخ غنی، استانداردهای زندگی بالا، و مسیرهای مواصلاتی هوایی عالی مالت آن را به مکانی جذاب برای سکونت یا انتخاب به عنوان وطن دوم تبدیل کرده است. آب و هوای مدیترانه ای مالت، که این کشور را به گرم ترین کشور عوض اتحادیه اروپا تبدیل کرده، هم گردشگران و هم مهاجران را جذب می کند. به علاوه، چون زبان انگلیسی زبان رسمی مالت است، هنگام نقل مکان به این کشور، ناچار نخواهید بود که بر موانع زبانی غلبه کنید.

ادامه مطلب

مالت: وطن جدید شما در اروپا

ژانویه 25, 2018

 مالت یک کشور جزیره ای است که در قلب دریای مدیترانه بین ایتالیا، تونس و لیبی واقع شده است. این کشور از چندین جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده، که فقط سه تای آنها مسکونی است. کل جمعیت این کشور فقط قریب به نیم میلیون نفر است. مالت یکی از اعضای کامل اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است؛ بنابراین، اتباع این کشور می توانند بدون ویزا به 150 کشور شامل استرالیا، کانادا، ایالات متحده و بریتانیا، سفر کنند.

ادامه مطلب

شاخص گذرنامه «هنلی» در انتخاب گذرنامه دوم به شما کمک می کند

فوریه 8, 2018

شاخص گذرنامه هنلی (2018 Henley Passport Index) کشورها را مطابق با تعداد کشورهایی که دارندگان گذرنامه می توانند بدون ویزا به آنها سفر کنند رتبه بندی می کند. اگر در صدد اخذ تابعیت دوم از طریق سرمایه گذاری هستید، این شاخص می تواند در انتخاب گذرنامه دوم به شما کمک کند. بسیاری از کشورهایی که در صدر فهرست هنلی قرار دارند دارای برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هستند، که بهترین آنها در New Residency موجود است. بررسی خود را شروع و گزینه های مورد نظر خود را مقایسه کنید!

ادامه مطلب

مهاجرت از ترکیه به مجارستان

فوریه 20, 2018

مجارستان، که در قلب قاره اروپا واقع شده، یکی از اعضای کامل اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. با برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات مجارستان، که منحصراً توسط ما ارائه می گردد، می توانید کسب و کار خود را به اتحادیه اروپا بسط دهید و به اتفاق اعضای خانواده تان، از آزادی کامل برای مسافرت در این منطقه برخوردار گردید.

ادامه مطلب

اجازه دهید در انتخاب یک برنامه مهاجرت مناسب به شما کمک کنیم

فوریه 21, 2018

در New Residency (اقامت جدید) هدف ما ارائه جامع ترین مجموعه از برنامه های ویزای طلایی به شما است. نظر به اینکه اولویت های شخصی افرادی که در صدد اخذ گذرنامه ای جدید هستند می تواند تا حد زیادی با هم فرق کند، ما اطلاعات لازم پیرامون برنامه های اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری در سراسر دنیا را ارائه می دهیم و این امکان را برای مشتریانمان فراهم می سازیم که مناسب ترین گزینه را انتخاب کنند.

ادامه مطلب

مهاجرت از خاورمیانه به مجارستان

مارس 1, 2018

اگر به دنبال یک اجازه اقامت در منطقه شنگن هستید تا بتوانید آزادانه و بدون نیاز به ویزا در اروپا سفر کنید، و اگر در جستجوی مکانی مطمئن و لذت بخش برای زندگی و یک فرصت سرمایه گذاری پربازده هستید، بهترین گزینه برای شما مجارستان خواهد بود.

ادامه مطلب

مهاجرت از هند به بریتانیا

مارس 9, 2018

بریتانیا یکی از بانفوذ ترین کشورهای جهان است که از نظر جامعه چندفرهنگی، نظام آموزشی برجسته، و مراقبت های بهداشتی و درمانی جامع و رایگان، و بخش مالی برجسته، زبانزد خاص و عام است. برنامه اقامت طلایی بریتانیا سریع ترین و قابل پیش بینی ترین برنامه در مقایسه با برنامه های مشابه در کلیه کشورهای گروه 8 است، که به شما وضعیت اقامت دائم منتهی به تابعیت بریتانیا (که دارای سومین گذرنامه معتبر در جهان است) را اعطا می کند.

عضو گروهی منتخب از متقاضیان باشید

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در بریتانیا با هدف جذب افراد دارای سرمایه خالص با ارزش بالا طراحی شده است تا گلچین کردن گروهی منتخب از متقاضیان تضمین گردد. شما ملزم خواهید بود اوراق قرضه دولتی را به منظور سرمایه گذاری در یک کسب و کار خریداری کنید؛ به علاوه، باید یک سپرده بانکی هم داشته باشید.

کمترین مبلغ سرمایه گذاری 2 میلیون پوند بریتانیا است، که شما را قادر می سازد ظرف 5 سال اجازه اقامت دائم در بریتانیا را دریافت کنید. می توانید زمان اخذ اجازه اقامت دائم را با افزایش مبلغ سرمایه گذاری کوتاه تر کنید. با سرمایه گذاری به مبلغ 5 میلیون پوند، می توانید اجازه اقامت خود را ظرف 3 سال دریافت کنید، در حالی که سرمایه گذاری به مبلغ 10 میلیون پوند این مدت را به 2 سال کاهش خواهد داد.

روند آغازین برای اخذ ویزا ظرف 6-8 ماه تکمیل می گردد؛ بعد از آن، اجازه اقامت در این کشور به شما اعطا خواهد شد. به عنوان یک مقیم غیر ساکن، قادر خواهید بود از مزایای یک محیط مالیاتی بسیار جذاب لذت ببرید. می توانید همسر و فرزندان وابسته خود را نیز در تقاضانامه خود بگنجانید.

زندگی در بریتانیا

به عنوان ساکنان بریتانیا، شما و اعضای خانواده تان می توانید از مجموعه کامل مزایا و امتیازات این کشور باشکوه بهره مند گردید. از شهرهای بزرگ و پررونق گرفته تا روستاهای کوچک، در هر نقطه از بریتانیا می توانید با مجموعه ای گسترده از فرهنگ ها، زبان ها و شیوه های زندگی مواجه شوید. فرزندان شما از یکی از بهترین نظام های آموزشی جهان برخوردار خواهند شد، و شانس آن را خواهند داشت که در دانشگاه هایی با شهرت جهانی همچون آکسفورد و کمبریج ثبت نام کنند. همچنین، شما و اعضای خانواده تان از پوشش رایگان خدمات بهداشتی و درمانی NHS، که برای بسیاری بهترین الگو تلقی می شود، بهره مند خواهید شد. و بالاخره اینکه بریتانیا یکی از مهم ترین مراکز تجاری و مالی در جهان است، و اقامت در این کشور فرصتی عالی برای ایجاد یا گسترش کسب و کار شما خواهد بود.

مهاجرت از ترکیه به پرتغال

مارس 23, 2018

مرکز جدید شرکت های تازه کار در اروپا

محبوبیت پرتغال به عنوان مقصد کسب و کار اروپا طی چند سال اخیر افزایشی چشمگیر داشته است. این کشور واقع در ساحل اقیانوس اطلس، به دلیل داشتن آب و هوای عالی، فرهنگ غنی، و خوراک های لذیذ و متنوع، همواره یکی از تفرجگاه های محبوب بوده، اما شهرت اخیر آن عمدتاً به دلیل فرهنگ رو به رشد تأسیس شرکت های تازه کار در این کشور است. پرتغال با برخورداری از آمیزه ای از نظام آموزشی عالی، مراقبت های بهداشتی و درمانی درجه یک، و یک محیط کسب و کار بسیار مطلوب، پذیرای تعدادی روز افزون از شرکت های تازه کار است.

ادامه مطلب

مهاجرت از ترکیه به مالتا

آوریل 12, 2018

مالت در منطقه مدیترانه ای اروپا بین ایتالیا، تونس و لیبی واقع شده است. موقعیت استراتژیک آن به این معنی است که ارتباطات عالی با هر دو قاره و خاورمیانه دارد. این کشور همچنین دارای میراث تاریخی غنی، از جمله یونانی، فنیک، رومی، عربی، فرانسه و انگلستان است.

ادامه مطلب

شهروندی دوم چقدر مقرون به صرفه است؟

آوریل 26, 2018

دلایل زیادی وجود دارد که شما ممکن است مایل به گرفتن شهروندی دوم باشید. این که آیا شما به دنبال سفر بدون روادید در سراسر جهان هستید، خانه ای امن برای خانواده خود، سرمایه گذاری امن و یا دسترسی آسان تر به کسب و کار بین المللی، تابعیت دوم ممکن است در واقع یک گزینه مقرون به صرفه، صرفه جویی در وقت،و پول بدون هیچ زحمتی  باشد.

ادامه مطلب

مهاجرت از خاورمیانه به پرتغال

می 23, 2018

پرتغال، واقع در جنوب غربی اروپا، دارای آب و هوای مدیترانه، 3000 ساعت آفتابی در سال و 850 کیلومتر سواحل است و  مقصد محبوب برای تعطیلات است. این کشور نه تنها برای بازدیدکنندگان کوتاه مدت جذاب است، بلکه یک محیط کسب و کار مناسب و یکی از سریعترین و مقرون به صرفه ترین برنامه های اقامتی طلایی اروپایی است که برای کارفرمایانی که مایل به گسترش گزینه های سفر و سرمایه گذاری خود هستند، یک گزینه جذاب است.

ادامه مطلب

ویزای طلایی یونان: فقط خرید املاک و مستغلات نیست

ژوئن 5, 2018

ویزای طلایی یونان یکی از ارزانترین و ساده ترین برنامه های اقامت سرمایه گذاری در اروپا است. اگر در املاک و مستغلات یونان به حداقل 250000 یورو سرمایه گذاری کنید، می توانید برای اقامت یونان درخواست بدهید و می توانید مجوز خود را ظرف مدت 6 هفته دریافت کنید. در حال حاضر دامنه سرمایه گذاری ممکن است گسترش یابد.

ادامه مطلب

آیا پارلمان اروپا برنامه های ویزای طلایی را لغو خواهد کرد؟

جولای 6, 2018

پارلمان اروپا اخیراً صحنه بحث هایی درباره برنامه های ویزای طلایی در اتحادیه اروپا بوده است. این برنامه ها تحت صلاحیت قانونی هریک از کشورهای عضو قرار دارند، و به سرمایه گذاران خارجی اجازه می دهند که از طریق رویه ای سریع، تابعیت یا اقامت اتحادیه اروپا را اخذ کنند. به هر حال، چون این برنامه ها به کل جمعیت اتحادیه اروپا مربوط می شود، لازم است در سطحی بالاتر به این موضوع پرداخته شود.

ادامه مطلب

اجازه اقامت در صربستان را از طریق تأسیس شرکت در این کشور اخذ کنید

جولای 13, 2018

اگر به اخذ اجازه اقامت در صربستان علاقمند هستید، لازم نیست جهت اقدام برای این منظور، منتظر برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری صربستانبمانید. اگر یک ایده عملی و قابل اجرا برای کسب و کاری موفق دارید، می توانید یک شرکت تأسیس کنید و با استناد به مالکیت شرکت در صربستان، برای اقامت در این کشور درخواست دهید.

ادامه مطلب

در ازای پرداخت 400,000 دلار آمریکا، تابعیت مصر را اخذ کنید

آگوست 21, 2018

بعد از یک سری مذاکرات پارلمانی که بیش از یک سال طول کشید، پارلمان مصر در نهایت لایحه اصلاح قانون ورود خارجی ها به مصر و اقامت آنها در این کشور را تصویب کرد. این بدان معنا است که سرمایه گذاران قادر خواهند بود در ازای یک سپرده بانکی به مبلغ 400,000 دلار آمریکا (7,000,000 پوند مصر)، بعد از 5 سال تابعیت مصر را اخذ کنند.

ادامه مطلب

طرح های توسعه برنامه ویزای طلایی یونان اعلام شد

آگوست 24, 2018

همان طور که  در اوایل سال جاری هم اعلام کردیم،، ممکن است برنامه ویزای طلایی یونان توسعه یابد. همین اواخر، یک لایحه مفصل در این خصوص به پارلمان یونان ارائه شده است. در صورت تصویب این لایحه، چندین شیوه جدید برای اخذ اقامت اتحادیه اروپا برای سرمایه گذاران بین المللی فراهم خواهد شد.

ادامه مطلب

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری بریتانیا با وجود «برکسیت» همچنان پرطرفدار است

آگوست 27, 2018

با وجود «برکسیت» و تشدید ستختگیری ها در بررسی درخواست های اقامت از طریق سرمایه گذاری در بریتانیا (یا ویزاهای رده 1)، تعداد متقاضیان در سه ماهه اول سال 2018 در مقایسه با 12 ماه گذشته به میزان %46 افزایش یافته است.

ادامه مطلب

امکان اخذ تابعیت مولداوی از طریق سرمایه گذاری فراهم شده است

سپتامبر 6, 2018

مولداوی در زمره کشورهایی قرار گرفته که برنامه های اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری را به سرمایه گذاران بین المللی ارائه می دهند. به این ترتیب، می توانید با پرداخت اعانه ای به مبلغ فقط 146.300 یورو، تابعیت مولداوی را اخذ کنید، و از مزایای مختلف آن، از جمله زیرساخت های محلی و سفر بدون ویزا به اروپا، بهره مند شوید.

ادامه مطلب

بنا بر شاخص CBI، برنامه های اخذ تابعیت کشورهای حوزه کارائیب از طریق سرمایه گذاری بهترین های دنیا در نوع خود هستند

سپتامبر 13, 2018

طبق نظرسنجی اخیر نشریه «مدیریت حرفه ای ثروت» (Professional Wealth Management)، یکی از نشریات وابسته به روزنامه «فایننشال تایمز» (Financial Times)، بعد از مقایسه چندین مؤلفه، مشخص شده که برنامه های اخذ تابعیت کشورهای حوزه کارائیب از طریق سرمایه گذاری بهترین های دنیا در نوع خود می باشند.

ادامه مطلب

گزینه تأمین مالی برای برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری مالت

ژوئن 19, 2019

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری مالت جزء محبوب ترین برنامه  های اخذ اقامت از طریق خرید اوراق قرضه در اروپا است. برنامه اقامت در مالت ضمن اینکه امکان سفر بدون ویزا در منطقه شنگن را برای شما فراهم می کند، شفاف، سریع، و مقرون به صرفه نیز هست – و اکنون گزینه تأمین مالی هم به آن اضافه شده است.

ساز و کار برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری مالت چیست؟

اگر مبلغ 250000 یورو در زمینه اوراق قرضه دولتی مالت سرمایه گذاری کنید، واجد شرایط اقامت در این کشور خواهید شد. علاوه بر آن، باید مبلغ 30000 یورو را به عنوان اعانه بلاعوض به یک صندوق دولتی بپردازید، و ملکی را اجاره کنید که بتوان از آن به عنوان نشانی ثبت شده شما در مالت استفاده کرد.

به محض دریافت اجازه اقامت خودتان، اعضای خانواده تان (شامل همسر، فرزندان مجرد زیر 26 سال تحت تکفل، و والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ تحت تکفل) نیز واجد صلاحیت اقامت در مالت شناخته می شوند.

گزینه تأمین مالی در برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری مالت چیست؟

گزینه تأمین مالی شامل برنامه هایی است که یکی از الزامات آنها خرید اوراق قرضه دولتی به مبلغ 250000 یورو می باشد. معمولاً اوراق قرضه باید به مدت 5 سال نگهداری شود. پس از سررسید، وام 250000 یورویی بازپرداخت می گرددد، اما بدون بهره.

در گزینه تأمین مالی، مبلغ 66000 یورو نزد یکی از مؤسسات مالی مالت سپرده گذاری می کنید و این مؤسسه شریک شما در برنامه اقامت محسوب خواهد شد (ممکن است مشمول هزینه تأسیس شرکت به مبلغ 7000 یورو گردد). مؤسسه مالی مربوطه به شما وامی به مبلغ 250000 یورو اعطا خواهد کرد تا بتوانید اوراق قرضه دولتی مورد نیاز برای برنامه اقامت را خریداری نمایید. این اوراق قرضه باید به مدت 5 سال نگه داشته شود، طی این مدت مؤسسه مالی بهره وام را از سپرده شما کسر می کند. در پایان 5 سال، وام 250000 یورویی به مؤسسه مالی بازپرداخت خواهد شد؛ تا این زمان سپرده شما نیز به طور کامل به عنوان بهره وام مستهلک شده است.

مزیت اصلی گزینه تأمین مالی این است که مجبور نیستید مبلغ 250000 یوروی مورد نیاز برای خرید اوراق قرضه را خودتان تأمین کنید. به این ترتیب، می توانید از مابقی سرمایه خود برای سرمایه گذاری در زمینه های پرسودتر استفاده کنید.

اجازه اقامت مادام العمر در مالت

چه برنامه اقامت عادی و چه برنامه اقامت دارای گزینه تأمین مالی را برای خرید اوراق قرضه ویژه اخذ اقامت در مالت انتخاب کنید، شما و اعضای خانواده تان به صورت مادام العمر واجد صلاحیت اقامت در مالت خواهید شد. به عنوان آخرین پیش شرط، کافی است ملکی را در این کشور به عنوان نشانی قانونی خود اجاره کنید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy