برنامه تابعیت سن کیتس و نویس

کشورسن کیتس و نویس
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه150 هزار دلار
هزینه های اضافی7,500 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات / اعانه
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

سواحل دلربا و چشم اندازهای استوایی این کشور و رویه سریع و صریح گذرنامه طلایی آن، که مستلزم سرمایه گذاری به مبلغی نسبتاً مناسب است، برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری سن کیتس و نویس را بسیار محبوب ساخته است. طی فرایند درخواست، ملزم به سفر به سن کیتس و نویس نیستید، و بعد از تأیید تابعیت هم ملزم به اقامت در آنجا نخواهید بود. به علاوه، به عنوان یک تبعه غیر ساکن، موظف به پرداخت هیچ گونه مالیاتی بر درآمدهای جهانی خود نخواهید بود. تابعیت سن کیتس و نویس دسترسی بدون ویزا به اتحادیه اروپا و بیش از 100 کشور دیگر، شامل هنگ کنگ و سنگاپور، را برای شما و عزیزانتان فراهم می سازد.

خانواده

می توانید نام عزیزانتان را هم در درخواست خود بگنجانید، به شرطی که از نظر مالی به شما وابسته باشند. این شامل همسر، فرزندان زیر 30 سال و والدین بالای 55 سال می گردد. تابعیت جدید شما را می توان به فرزندان زیر 16 سالی که بعد از اعطای تابعیت شما به دنیا آمده اند بسط داد. این امر منوط به تأیید وزارت امنیت ملی خواهد بود.

شرح برنامه

تابعیت سن کیتس و نویس معمولاً ظرف 4 ماه از تاریخ درخواست اعطا می گردد. این گونه تابعیت مستلزم تجارب مدیریتی قبلی یا صلاحیت هایی خاص نیست، فقط یک گواهی سلامت و یک گواهی عدم سوء پیشینه لازم است. درخواست را می توانید از کشور محل اقامت خود ارسال کنید؛ بنابراین، مجبور نیستید طی رویه درخواست به سن کیتس و نویس سفر کنید. به علاوه، هیچ الزامی مبنی بر اقامت شما در سن کیتس و نویس بعد از اخذ تابعیت این کشور وجود ندارد.

گزینه های سفر

به لطف برنامه معافیت ویزای موجود، گذرنامه کاملاً جدید سن کیتس و نویس شما را واجد صلاحیت سفر بدون ویزا در کل منطقه شنگن و اتحادیه اروپا و در مجموع 125 کشور، از جمله هنگ کنگ و سنگاپور، خواهد ساخت.

شرایط مالی

سه گزینه برای اخذ تابعیت سن کیتس و نویس از طریق سرمایه گذاری وجود دارد. اولین گزینه این است که یک اعانه غیر قابل برگشت را به «بنیاد توسعه صنایع شکر» بپردازید. متقاضیان مجرد باید حداقل 250000 دلار سرمایه گذاری کنند و یک هزینه بررسی شایستگی به مبلغ 7500 دلار را بپردازند.

گزینه دوم سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات تأیید شده توسط دولت به مبلغ حداقل 400000 دلار به اضافه هزینه ها و مالیاتهای مربوطه خواهد بود. در صورت انتخاب این گزینه، بسته به ملک انتخاب شده، زمان رسیدگی ممکن است طولانیتر گردد. سرمایه گذاری باید به مدت 5 سال حفظ شود؛ پس از آن، میتوان از آن به عنوان اساس درخواست تابعیت خریدار استفاده نمود.

گزینه سوم هم از طریق اعانه غیر قابل برگشت است. این گزینه فقط تا انتهای مارس 2018 اعتبار دارد. حداقل میزان اعانه اعطایی 150 هزار دلار آمریکاست. این مبلغ به کمیته بحران طوفان اعطا میشود که ضرر ناشی از وقوع طوفان را برطرف میکند.

بر حسب تعداد و سن اعضای خانواده وابستهای که نام آنها در درخواست شما گنجانده شده است، محدودیتها و هزینه های اضافی اعمال خواهد شد. برای دریافت یک مظنه دقیق و کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy