برنامه تابعیت کشور مالت

کشورمالت
منطقهاروپا
ارزش سرمایه650000 یورو + 150000 + 80000 یورو
هزینه های اضافی85.500 یورو
نوع سرمایه گذاریاعانه + اوراق قرضه + املاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

مالت یک کشور جزیره ای بسیار زیبا و چشم نواز در دریای مدیترانه و یکی از اعضای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. تاریخ غنی، استانداردهای زندگی بالا، و مسیرهای مواصلاتی هوایی عالی مالت آن را به مکانی جذاب برای سکونت یا انتخاب به عنوان وطن دوم تبدیل کرده است. نظر به اینکه گذرنامه مالتی حق زندگی، تحصیل، کار و مالکیت زمین در هر نقطه ای از اتحادیه اروپا و نیز سفر بدون ویزا به تعداد زیادی از کشورها را به شما اعطا می کند، برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری در مالت بسیار مقرون به صرفه است. فرایند درخواست بسیار کارآمد و سختگیرانه است و تضمین می کند که گروهی ممتاز از شهروندان جدید تابعیت این کشور را اخذ کنند. طبیعتاً، اعضای بلافصل خانواده را می توان در درخواست تابعیت گنجاند.

خانواده

می توانید در ازای پرداخت هزینه اضافی، آن دسته از اعضای خانواده که از نظر مالی به شما وابسته هستند را در درخواست خود برای تابعیت بگنجانید. این شامل همسر، کلیه فرزندان زیر 18 سال (از جمله فرزندان حاصل از ازدواج های قبلی)، فرزندان مجرد وابسته 18 تا 26 سال، و والدین و اجداد وابسته (خودتان یا همسرتان) می گردد.

شرح برنامه

جهت درخواست برای تابعیت، شما و آن دسته از اعضای خانواده تان که نام آنها در درخواست گنجانده شده، باید به مدت حداقل 12 ماه بلافاصله قبل از درخواست تابعیت، وضعیت اقامت داشته باشید. توجه داشته باشید که این به منزله الزام به اقامت فیزیکی نیست، بلکه به منزله الزام به داشتن یک اجازه اقامت است. به علاوه، باید متعهد شوید که یک ملک مسکونی را به مدت حداقل 5 سال در مالت حفظ کنید، در زمینه دارایی های مالی تأیید شده توسط دولت سرمایه گذاری کنید، و یک اعانه غیر قابل برگشت بپردازید. بعد از پشت سر گذاشتن بررسی های مربوط به شایستگی شهروندی، تابعیت مالتی مادام العمر را دریافت خواهید کرد که قابل انتقال به فرزندان و نسل های بعدی شما خواهد بود.

گزینه های سفر

با داشتن گذرنامه مالتی، شما و اعضای خانواده تان می توانید در هر نقطه ای از اتحادیه اروپا زندگی، تحصیل، و کار کنید و مالک زمین باشید. به علاوه، از امکان سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 150 کشور از جمله اتحادیه اروپا، بریتانیا، استرالیا، کانادا و ایالات متحده برخوردار خواهید بود. عضویت مالت در منطقه شنگن بدان معنا است که شما قادر خواهید بود بدون کنترل گذرنامه در این منطقه سفر کنید.

شرایط مالی

تابعیت از طریق سرمایه گذاری در مالت مستلزم سه معامله است. نخست، باید مبلغ 150000 یورو در زمینه پروژه های مورد تأیید دولت سرمایه گذاری کنید و سرمایه گذاری را به مدت حداقل 5 سال حفظ کنید.

دوم، باید اعانه ای غیر قابل برگشت به مبلغ 650000 یورو را به «صندوق توسعه ملی» بپردازید.

سوم، باید ملکی را در جزیره مالت خریداری یا اجاره کنید و آن را به مدت 5 سال نگه دارید. در صورت تصمیم به خرید، باید ملکی را به ارزش حداقل 350000 یورو خریداری نمایید. همچنین، می توانید ملکی را با اجاره بهای 16000 یورو در سال اجاره کنید.

سایر هزینه ها شامل 7500 یورو برای بررسی شایستگی های شهروندی و هزینه های دولتی به مبلغ حداقل 78000 یورو است. لطفاً توجه داشته باشید که هزینه ها و محدودیت های فوق مربوط به متقاضیان مجرد است و ممکن است بسته به سن و تعداد اعضای خانواده مندرج در درخواست تفاوت کند. برای دریافت یک مظنه کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy