برنامه تابعیت کشور دومینیکا

کشوردومینیکا
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه100,000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی11,250 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریاعانه / املاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

زیبایی های حیرت انگیز جزیره، یکی از بهترین استانداردهای زندگی در منطقه کارائیب، و یک رویه سریع و صریح گذرنامه طلایی که مستلزم سرمایه گذاری به مبلغی مناسب است همه و همه برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری دومینیکا را بسیار محبوب ساخته اند. طی فرایند درخواست، ملزم به سفر به دومینیکا نیستید، و بعد از تأیید تابعیت هم ملزم به اقامت در آنجا نخواهید بود. به علاوه، به عنوان یک تبعه غیر ساکن، موظف به پرداخت هیچ گونه مالیاتی در دومینیکا نخواهید بود. تابعیت دومینیکا دسترسی بدون ویزا به اتحادیه اروپا و بیش از 100 کشور دیگر را برای شما و عزیزانتان فراهم می سازد.

خانواده

می توانید آن دسته از اعضای خانواده که از نظر مالی به شما وابسته هستند را در خواست خود بگنجانید؛ بنابراین، می توانید راحتی و امنیت گذرنامه جدید خود را به اعضای بلافصل خانواده خود بسط دهید. فرزندان وابسته زیر 28 سال و نیز والدین و اجداد وابسته بالای 55 سال واجد شرایط محسوب می شوند.

شرح برنامه

اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری فقط 3 تا 4 ماه طول می کشد. این گونه تابعیت مستلزم تجارب مدیریتی قبلی یا صلاحیت هایی خاص نیست. تنها چیزی که لازم دارید یک تأییدیه سلامت و یک گواهی عدم سوء پیشینه و مهارت های زبان انگلیسی است.

بعد از تسلیم درخواست، می توانید ظرف فقط چند هفته پیش تأییدیه صادره از طرف دولت دومینیکا را دریافت کنید. بعد از انتقال مبلغ سرمایه گذاری، گواهی تابعیت دومینیکا و متعاقب آن گذرنامه دومینیکا را دریافت خواهید کرد.

گزینه های سفر

به لطف برنامه معافیت ویزای موجود بین دومینیکا و اتحادیه اروپا، گذرنامه کاملاً جدیدتان شما را واجد صلاحیت سفر بدون ویزا در کل منطقه شنگن و اتحادیه اروپا و 115 کشور دیگر از جمله هنگ کنگ و سنگاپور خواهد ساخت.

شرایط مالی

شما دو گزینه برای اخذ تابعیت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری دارید. نخست، می توانید یک اعانه غیر قابل برگشت به مبلغ حداقل 100000 دلار آمریکا به ازای هر متقاضی مجرد را به صندوق دولت بپردازید.

همچنین، می توانید ملکی به ارزش حداقل 200,000 آمریکا را در یکی از مکان های مورد تأیید دولت خریداری کنید. این سرمایه گذاری باید به مدت حداقل سه سال حفظ شود، اما اگر بعد از پنج سال فروخته شود، خریدار بعدی را هم واجد شرایط اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری می سازد.

به علاوه، یک هزینه غیر قابل برگشت بررسی شایستگی به مبلغ حداقل 11250 دلار آمریکا شامل هر دو گزینه می گردد. یک هزینه رسیدگی توسط دولت به مبلغ 50000 دلار آمریکا فقط شامل گزینه املاک و مستغلات می گردد.

مبالغ ذکر شده در اینجا فقط شامل متقاضیان مجرد می گردد، و بر حسب تعداد و سن اعضای خانواده وابسته ای که نام آنها در درخواست تابعیت شما گنجانده شده است متفاوت خواهد بود. برای دریافت یک مظنه دقیق و کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy