برنامه تابعیت قبرس

کشورقبرس
منطقهاروپا
ارزش سرمایه2.000.000 یورو
هزینه های اضافی7.000 یورو
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات / کسب و کار
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

قبرس، که از نظر استراتژیک در دریای مدیترانه بین اروپا، خاورمیانه، و آفریقا واقع شده، یکی از سریع ترین و کم هزینه ترین برنامه های گذرنامه طلایی را در اتحادیه اروپا دارد. به محض اخذ تابعیت، شما و خانواده تان می توانید بدون ویزا به بیش از 150 کشور، شامل اتحادیه اروپا، بریتانیا، و کانادا سفر کنید، و از حق نامحدود زندگی، کار، تحصیل، و خرید ملک در هر نقطه ای از اتحادیه اروپا برخوردار خواهید شد. قبرس یکی از امن ترین کشورهای دنیا و دارای یک نظام آموزش و پرورش عالی و بهداشت و درمان درجه یک است. بعد از اخذ تابعیت، ملزم به اقامت در قبرس نخواهید بود، هیچ الزام زبانی وجود ندارد، و به عنوان یک مقیم مالیات پرداز می توانید از یکی از پایین ترین نرخ های مالیات در اتحادیه اروپا بهره ببرید.

خانواده

می توانید بسیاری از مزایای گذرنامه جدید قبرسی خود را به اعضای بلافصل خانواده تان هم بسط دهید. این شامل فرزندان زیر 18 سال، فرزندان 18 تا 25 سالی که دانشجو و از نظر مالی به شما وابسته هستند، و والدین خودتان و همسرتان می شود، مشروط به آنکه والدین تان هم ملکی را در قبرس خریداری کنند. طبیعتاً، همسرتان را می توانید در درخواست خود برای تابعیت بگنجانید، و این امکان به اتحادیه های مدنی نیز بسط می یابد.

شرح برنامه

رویه درخواست فوق العاده سریع است: معمولاً مدت آن فقط 3 ماه است. هیچ محدودیتی در خصوص تابعیت دوگانه وجود ندارد. برای حفظ تابعیت خود، ملزم به اقامت در قبرس نیستید؛ کافی است هر 7 سال یک بار سفری کوتاه به قبرس داشته باشید. بعد از اعطای تابعیت، قادر خواهید بود از مزایای سفر، فرصت های تحصیلی و امنیت این کشور اروپایی آرام لذت ببرید.

گزینه های سفر

گذرنامه قبرسی در سطح گسترده برای سفر بدون ویزا پذیرفته می شود: می توانید بدون ویزا به بیش از 150 کشور، شامل اتحادیه اروپا، بریتانیا و کانادا وارد شوید.

شرایط مالی

به منظور اخذ گذرنامه طلایی از قبرس، باید 2 میلیون یورو را یا در یک پروژه املاک و مستغلات، یک شرکت قبرسی که حداقل 5 شهروند را استخدام کرده، دارایی های مالی شرکت های قبرسی یا آمیزه ای از اینها سرمایه گذاری کنید. سرمایه گذاری باید به مدت حداقل 3 سال حفظ گردد.

به علاوه، باید یک ملک مسکونی به ارزش حداقل 500000 یورو را در قبرس خریداری و آن را به صورت مادام العمر حفظ کنید. اگر گزینه سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات را انتخاب کنید، قیمت ملک شما در محاسبه حداقل میزان سرمایه گذاری به مبلغ 2 میلیون یورو لحاظ خواهد شد. اگر والدین خودتان یا همسرتان هم در درخواست گنجانده شوند، آنها نیز باید ملکی به ارزش حداقل 500000 یورو را خریداری کنند. همچنین، می توان یک ملک مشترک به ارزش حداقل 1 میلیون یورو را برای هر دو زوجی خرید که با هم درخواست تابعیت می دهند.

هزینه های دولتی برای درخواست تابعیت به ازای هر بزرگسال به 7000 یورو بالغ می گردد. مبلغ دقیق هزینه های مشاوره به تعداد و سن افرادی بستگی دارد که نام آنها در درخواست گنجانده شده است – برای دریافت یک مظنه دقیق متناسب با وضعیت خود، با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy