برنامه تابعیت سن لوسیا

کشورسن لوسیا
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه100,000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی9,500 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات /سرمایه گذاری / اعانه
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

سن لوسیا، یک جزیره شگفت انگیز در منطقه کارائیب، یکی از سریع ترین برنامه های گذرنامه طلایی را در جهان ارائه می دهد. با این گذرنامه، قادر به مسافرت بدون ویزا به بیش از 100 کشور جهان خواهید بود، و می توانید اعضای بلافصل خانواده را نیز در درخواست خود بگنجانید. هیچ الزام عمومی مبنی بر سفر حضوری به سن لوسیا طی فرایند درخواست وجود ندارد و تابعیت سن لوسیا مستلزم هیچ الزام خاصی نیست. همچنین، موظف به پرداخت مالیات بر درآمدهای جهانی خود نخواهید بود.

خانواده

می توانید اعضای خانواده را هم در درخواست خود بگنجانید، به شرطی که از نظر مالی به شما وابسته باشند.  به این ترتیب، می توانید راحتی و امنیت گذرنامه جدید خود را به اعضای بلافصل خانواده خود بسط دهید. این شامل فرزندان وابسته زیر 25 سال و نیز والدین و اجداد وابسته بالای 65 سال می شود. به علاوه، آن دسته از اعضای خانواده وابسته که دارای نیازهای خاص هستند را نیز می توان بدون لحاظ کردن شرط سنی در درخواست گنجاند.

شرح برنامه

برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری سن لوسیا سریع و صریح است: فقط 3 تا 4 ماه طول می کشد. این گونه تابعیت مستلزم تجارب مدیریتی قبلی یا صلاحیت هایی خاص نیست. می توانید درخواست خود را به صورت الکترونیکی یا چاپی از کشور محل اقامت خود ارسال کنید. سرمایه گذاری باید ظرف 60 روز از تاریخ دریافت تأییدیه دولت انجام بگیرد.

گزینه های سفر

گذرنامه سن لوسیا بسیار ارزشمند است: با این گذرنامه شما قادر خواهید بود بدون ویزا به 118 کشور، شامل منطقه شنگن اروپا، بریتانیا، و هنگ کنگ سفر کنید.

شرایط مالی

طبق برنامه گذرنامه طلایی سن لوسیا، 3 گزینه سرمایه گذاری وجود دارد: اولی پرداخت اعانه ای غیر قابل برگشت به مبلغ 100,000 دلار آمریکا است.

دوم، می توانید در یک پروژه املاک و مستغلات مورد تأیید دولت به مدت حداقل 5 سال سرمایه گذاری کنید. حداقل مبلغ سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات 300000 دلار آمریکا است.

گزینه سوم سرمایه گذاری در زمینه یک پروژه کسب و کار است. برای سرمایه گذاری های تکی، حداقل الزامات عبارتند از مبلغ 3500000 دلار آمریکا به اضافه ایجاد حداقل 3 شغل دائمی. برای سرمایه گذاری های مشترک، هر متقاضی باید حداقل 1000000 دلار آمریکا مشارکت کند و جمع کل سرمایه به حداقل 6000000 دلار آمریکا بالغ گردد. بر اساس این گزینه سرمایه گذاری مشترک، حداقل مشاغلی که باید ایجاد گردد 6 شغل است.

برای هر گزینه سرمایه گذاری، باید یک هزینه بررسی شایستگی به مبلغ 7500 دلار آمریکا و یک هزینه رسیدگی توسط دولت به مبلغ 2000 دلار پرداخت شود. به علاوه، برای سرمایه گذاری های املاک و مستغلات و کسب و کار، باید یک هزینه دولتی به مبلغ 50000 دلار نیز پرداخت گردد.

مبالغ ذکر شده در اینجا فقط شامل متقاضیان مجرد می گردد، و بر حسب تعداد و سن اعضای خانواده وابسته ای که نام آنها در درخواست تابعیت شما گنجانده شده است متفاوت خواهد بود. برای دریافت یک مظنه دقیق و کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy