برنامه تابعیت آنتیگوا و باربودا

کشورآنتیگوا و باربودا
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه200,000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی57,500 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات / اعانه / کسب و کار
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

آنتیگوا و باربودا، جزیره ای در دریای کارائیب با زیبایی های طبیعی تحسین انگیز، یکی از سریع ترین برنامه های ویزای طلایی با چندین گزینه سرمایه گذاری را ارائه می دهد. اعضای بلافصل خانواده را نیز می توان در درخواست گنجاند. هیچ الزامی مبنی بر سفر حضوری به آنتیگوا و باربودا طی فرایند درخواست وجود ندارد و تابعیت آنتیگوا و باربودا مستلزم هیچ الزام خاصی نیست. همچنین، موظف نخواهید بود که برای درآمد جهانی خود مالیاتی بپردازید، و هیچ گونه مالیات بر سود سرمایه، املاک و مستغلات یا درآمد شخصی وجود ندارد. برنامه تابعیت آنتیگوا و باربودا از طریق سرمایه گذاری متقاضیان ایرانی را نیز می پذیرد.

خانواده

می توانید اعضای بلافصل خانواده تان را در درخواست برای تابعیت بگنجانید، تا گزینه های سفر عالی برای عزیزانتان هم فراهم گردد. این شامل همسر، فرزندان زیر 26 سال و والدین یا اجداد بالای 65 سال می گردد (مشروط به اینکه از نظر مالی به شما وابسته باشند). والدینی که نام آنها در درخواست برای برنامه گنجانده می شود باید نزد متقاضی اصلی زندگی کنند. فرزندان تا زمانی واجد شرایط هستند که مشغول به تحصیل باشند.

شرح برنامه

فرایند درخواست بسیار صریح است، و از تاریخ تسلیم درخواست تا زمان دریافت گذرنامه، فقط 3 تا 4 ماه طول می کشد. می توانید درخواست خود را از کشور محل سکونت خود ارائه دهید، و هیچ الزامی مبنی بر اقامت در آنتیگوا و باربودا چه قبل و چه بعد از اخذ تابعیت وجود ندارد. فقط لازم است ظرف 5 سال پس از اخذ تابعیت خود، 5 روز را در کشور آنتیگوا و باربودا سپری کنید.

بر اساس گزینه املاک و مستغلات، چارچوب زمانی درخواست ممکن است بر حسب پروژه متفاوت باشد. بنابراین، لازم است یک پروژه املاک و مستغلاتی را انتخاب کنید که بتواند اوراق لازم برای درخواست تابعیت شما را تأمین کند.

گزینه های سفر

گذرنامه آنتیگوا و باربودا بسیار ارزشمند است و شما را قادر می سازد بدون ویزا به 135 کشور، شامل منطقه شنگن اروپا، بریتانیا، کانادا، هنگ کنگ و سنگاپور، سفر کنید.

شرایط مالی

شما سه گزینه برای اخذ تابعیت آنتیگوا و باربودا از طریق سرمایه گذاری دارید. اولی پرداخت اعانه ای غیر قابل برگشت به مبلغ 200,000 دلار آمریکا به صندوق توسعه ملی است. همچنین، می توانید حداقل 400000 دلار آمریکا را در یک پروژه املاک و مستغلات مورد تأیید دولت سرمایه گذاری کنید. این سرمایه گذاری باید به مدت 5 سال یا تا زمان تکمیل بخش عمده پروژه حفظ گردد. بالاخره، می توانید حداقل 1500000 دلار آمریکا را در زمینه یک کسب و کار واجد شرایط (سرمایه گذاری شخصی) یا حداقل 400000 دلار آمریکا (سرمایه گذاری مشترک به مبلغ کلی 5000000 دلار آمریکا) سرمایه گذاری کنید.

سایر هزینه ها عبارتند از هزینه رسیدگی توسط دولت به مبلغ 50000 دلار آمریکا به ازای هر شخص و هزینه بررسی شایستگی به مبلغ حداقل 7500 دلار آمریکا. مبلغ دقیق هزینه های اضافی به تعداد و سن افرادی بستگی دارد که نام آنها در درخواست گنجانده شده است – برای دریافت یک مظنه دقیق متناسب با وضعیت خود، با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy