برنامه اقامت در قبرس

کشورقبرس
منطقهاروپا
ارزش سرمایه330.000 یورو
هزینه های اضافی550 یورو
نوع سرمایه گذاریاقامت
تابعیت یا اقامتاملاک و مستغلات + سپرده بانکی

ویژگی های اصلی

جزیره قبرس، که هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر فرهنگی، حد فاصل اروپا، خاورمیانه و آفریقای شمالی قرار گرفته است، یک برنامه اقامت دائم فوق العاده سریع همراه با نرخ تأیید بالا را ارائه می دهد. اقامت در قبرس دسترسی به مدارس خصوصی دارای کیفیت عالی همراه با دوره های آموزش زبان انگلیسی را برای شما و خانواده تان فراهم می سازد. این کشور در شرف پیوستن به منطقه شنگن است که مزیت مسافرت آزادانه در اروپا را فراهم می سازد. بعد از اخذ اجازه اقامت دائم، ملزم به اقامت فیزیکی در قبرس نیستید، و فقط یک بار طی فرایند درخواست باید به این کشور مسافرت کنید.

خانواده

مزایای برنامه اقامت قبرس قابل بسط به اعضای بلافصل خانواده نیز هست: یعنی همسر، فرزندان زیر 18 سال، فرزندان وابسته زیر 25 سال، و والدین وابسته.

شرح برنامه

این برنامه از یکی از سریع ترین زمان های رسیدگی در جهان برخوردار است: متقاضیان معمولاً اجازه اقامت خود را ظرف 2 ماه دریافت می کنند، و نرخ تأیید آن واقعاً بالا است. گرچه ملزم خواهید بود ملکی را در قبرس خریداری کنید و نگه دارید، هیچ الزامی مبنی بر اقامت فیزیکی در این کشور وجود ندارد (فقط هر 2 سال یک بار باید سفری کوتاه به قبرس داشته باشید).

برای آنکه واجد صلاحیت اقامت از طریق سرمایه گذاری شناخته شوید، باید ملکی جدید به ارزش حداقل 300000 یورو را در قبرس خریداری کنید و مبلغ 30000 یورو را در بانک سپرده گذاری نمایید. به علاوه، باید به صورت مستند یک درآمد سالیانه را تضمین کنید: حداقل 30000 یورو به ازای هر زوج، به اضافه 5000 یورو به ازای هر فرزند و 8000 یورو به ازای هر والد.

فقط یک بار، آن هم برای ارائه اطلاعات زیست سنجی خود، باید به قبرس سفر کنید. این سفر را می توان در هر زمانی طی فرایند رسیدگی یا بلافاصله بعد از تأیید انجام داد.

گزینه های سفر

قبرس در شرف پیوستن به منطقه شنگن است که امکان سفر نامحدود به اکثر کشورهای اروپایی را برای ساکنین دائمی فراهم خواهد ساخت.

شرایط مالی

متقاضیان باید ملکی جدید به ارزش حداقل 300000 یورو را در قبرس خریداری کنند و مبایعه نامه و مدارک انتقال حداقل 200000 یورو از بهای مذکور را همراه با درخواست اقامت خود تسلیم کنند. ملک قابل خریداری توسط یک شرکت نیز است، به شرطی که متقاضی یا همسرش تنها سهامدار شرکت باشند.

به علاوه، لازم است مبلغ 30000 یورو نزد یکی از بانک های قبرس سپرده گذاری شود و تا سه سال به صورت سپرده باقی بماند. بعد از سه سال، کل مبلغ مذکور به سرمایه گذار برگشت داده خواهد شد.

هزینه دولتی قابل پرداخت برای تسلیم درخواست اجازه اقامت 500 یورو به ازای هر زوج و 70 یورو به ازای هر فرزند یا والد وابسته است. برای گرفتن اطلاعات زیست سنجی، به ازای هر شخص باید 50 یورو پرداخت گردد.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy