برنامه اقامت در ایالات متحده

کشورامارات متحده عربی
منطقهقاره آمریکا
ارزش سرمایه500,000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی10,415 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریکسب و کار
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

ایالات متحده مطلوب ترین مقصد برای مهاجرت است، چه مهاجرت با اهداف شخصی انجام گیرد چه به منظور کسب و کار. برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری موسوم به EB-5 این امکان را برای شما و اعضای خانواده تان فراهم می سازد که ظرف 18 الی 30 ماه یک گرین کارت، و بعد از 4 سال اجازه اقامت دائم دریافت کنید. لازم نیست شواهدی را برای اثبات مهارت های زبانی، تجارب کاری یا تحصیل ارائه دهید، و ملزم به زندگی در محلی نخواهید بود که در آن سرمایه گذاری می کنید. بعد از اخذ اجازه اقامت در ایالات متحده آمریکا، می توانید در هر نقطه ای از این کشور زندگی، کار و تحصیل کنید.

خانواده

می توانید همسر و فرزندان زیر 21 سال را در درخواست خود بگنجانید.

شرح برنامه

نخست، باید یک پروژه سرمایه گذاری واجد شرایط برنامه اقامت را بیابید، وجوه مربوطه را به یک حساب امانی واریز کنید، و درخواست خود را تسلیم نمایید. نتیجه رسیدگی به درخواست شما معمولاً ظرف 12 الی 18 ماه اعلام خواهد شد. اکثر برنامه ها، در صورت رد درخواست اقامت شما، سرمایه تان را به شما باز خواهند گرداند. بعد از تأیید درخواست شما، ظرف 6 تا 9 ماه یک ویزا و وضعیت اقامت مشروط به شما اعطا خواهد شد. در نهایت، بعد از داشتن اجازه اقامت مشروط به مدت 2 سال، می توانید برای وضعیت اقامت دائم غیر مشروط (گرین کارت) درخواست دهید.

گزینه های سفر

با داشتن اجازه اقامت ایالات متحده می توانید بدون ویزا به چندین کشور اروپایی و کشورهای منطقه کارائیب سفر کنید. چنانچه بعد از اخذ اجازه اقامت دائم غیر مشروط مایل به درخواست برای گذرنامه ایالات متحده باشید، با داشتن چنین گذرنامه ای قادر خواهید بود بدون ویزا به بیش از 150 کشور شامل اتحادیه اروپا (منطقه شنگن)، استرالیا، کانادا و بریتانیا سفر کنید.

شرایط مالی

دو گزینه جهت سرمایه گذاری برای اهداف اقامتی وجود دارد. می توانید در یک مرکز منطقه ای سرمایه گذاری کنید – مراکز منطقه ای فرصت های سرمایه گذاری مورد تأیید دولت برای اهداف مهاجرتی هستند. در این صورت، باید مبلغ حداقل 500000 دلار آمریکا سرمایه گذاری کنید و حداقل 10 فرصت شغلی ایجاد نمایید (استخدام غیر مستقیم هم مجاز است). برای این گزینه، به نظارت مستقیم هر روزه بر فعالیت های تجاری نیاز نیست.

گزینه دوم این است که یک شرکت جدید با سرمایه ای به مبلغ حداقل 1 میلیون دلار آمریکا، یا 500000 دلار آمریکا در نواحی روستایی دارای نرخ بیکاری بالا، تأسیس کنید. در این صورت، باید حداقل 10 کارگر آمریکایی واجد صلاحیت را استخدام و خودتان فعالانه شرکت را مدیریت کنید.

در هر دو صورت، سرمایه گذاری باید به مدت 4 سال (تا زمان اعطای گرین کارت) حفظ گردد. برگشت سرمایه و ریسک های احتمالی کاملاً به نیروهای بازار بستگی دارند.

طی فرایند درخواست، باید هزینه های رسیدگی و درخواست متعددی، جمعاً به مبلغ 10415 دلار آمریکا، پرداخت گردد. مبلغ دقیق هزینه های قابل پرداخت به تعداد و سن اعضای خانواده شما، که برای آنها درخواست اقامت می کنید، بستگی دارد – برای دریافت یک مظنه کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy