برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه مجارستان

کشورمجارستان
منطقهاروپا
ارزش سرمایه300.000 یورو
هزینه های اضافی60.000 یورو
نوع سرمایه گذاریاقامت
تابعیت یا اقامتاقامت دائم مادام العمر

ویژگی های اصلی

این برنامه موقتاً به حالت تعلیق درآمده است. به محض دریافت اطلاعات جدید، این صفحه را به روز رسانی خواهیم کرد.

برای مشاهده گزینه های مشابه در اروپا، اینجا کلیک کنید

برنامه اقامت از طریق خرید اوراق قرضه مجارستان بسیار مقرون به صرفه است – نوعی سرمایه گذاری یک باره کم هزینه و ایمن به مبلغ 300000 یورو که اقامت دائم در قلب اروپا را برای شما و خانواده تان (شامل والدین، همسر و کلیه فرزندان وابسته!) به ارمغان می آورد. همچنین، مجارستان یکی از رازهای اروپا است که به بهترین نحو ممکن حفظ شده است: هزینه زندگی کم، آموزش عمومی عالی، املاک و مستغلات ارزان، هوای معتدل و عالی، نرخ مالیات شرکتی %9، و یک عالمه مزایای دیگر که کمتر کسی از آنها آگاه است مثل حمام های حرارتی سراسر کشور، و یکی از زیباترین پایتخت های دنیا.

خانواده

درخواست متقاضی اصلی، همسر (زن یا شوهر) و کلیه کودکان زیر 18 سال را تحت پوشش قرار می دهد. به علاوه، با پرداخت مبلغی اضافی، می توان فرزندان بزرگتر و والدین را هم در درخواست گنجاند. این بدان معنا است که می توانید یک محل سکونت ایمن و سفر آسان را نه تنها برای خودتان بلکه برای عزیزانتان هم تضمین کنید.

شرح برنامه

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری مجارستان ارزان ترین برنامه ویزای طلایی تضمین شده توسط دولت در اروپا است. برای درخواست، ملزم به سفر به مجارستان نیستید، و بعد از اخذ اجازه اقامت، هیچ الزامی مبنی بر حداقل اقامت وجود ندارد. به علاوه، الزامات دیگری مثل بررسی وضعیت سلامت، محدودیت های کشور خاستگاه، یا شواهد دال بر منبع تأمین وجوه وجود ندارد. به محض انتقال مبلغ سرمایه گذاری، ما بلافاصله اقدام به رسیدگی به اوراق شما خواهیم کرد. می توانید انتظار داشته باشید که کارت اقامت خود را ظرف یک ماه دریافت کنید.

گزینه های سفر

بعد از اخذ اجازه اقامت در مجارستان، می توانید بدون ویزا هر بار به مدت 90 روز به منطقه شنگن سفر کنید. چون هیچ الزامی مبنی بر حداقل اقامت در مجارستان وجود ندارد، می توانید از اجازه اقامت برای سفر به هر یک از کشورهای اروپایی دلخواه خود، برای هر منظوری اعم از کار یا تفریح، استفاده کنید. در حال حاضر، هیچ گزینه  تابعیت تسریع شده برای این برنامه وجود ندارد، اما بعد از گذشت 5 سال از تاریخ صدور اجازه اقامت تان، واجد صلاحیت درخواست تابعیت و گذرنامه شناخته می شوید. گذرنامه مجاری بسیار ارزشمند است زیرا سفر بدون ویزا به تعدادی از کشورها از جمله آمریکا و کانادا (و البته اتحادیه اروپا) را برای شما میسر می سازد.

شرایط مالی

این برنامه %100 مطمئن است، زیرا از سرمایه گذاری برای خرید اوراق قرضه دولتی تضمین شده توسط دولت مجارستان استفاده می شود. به سرمایه گذار بهره ای تعلق نمی گیرد، اما در عین حال این سرمایه گذاری کاملاً مطمئن و بدون ریسک است (بر عکس، مثلاً سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات). بعد از گذشت 5 سال، مبلغ سرمایه گذاری شده به طور کامل به شما برگشت داده می شود.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy