برنامه تابعیت کشور گرنادا

کشورگرنادا
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه200,000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی12,250 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریاعانه / املاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

گرنادا، این بهشت واقع در کارائیب، یک برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری را ارائه می دهد که ممتازتر از سایر برنامه های مشابه در این منطقه است. گرنادا تنها گذرنامه ای را ارائه می دهد که شما را واجد شرایط ویزای غیر مهاجر به ایالات متحده می سازد. تنها کشور حوزه کارائیب است که از امتیاز سفر بدون ویزا به چین برخوردار است. البته، برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرنادا از مزایای سایر برنامه های مشابه در منطقه نیز برخوردار است، از جمله رویه ای سریع و آسان، امکان گنجاندن اعضای بلافصل خانواده در درخواست، و نداشتن هیچ الزامی مبنی بر سفر به این کشور یا اقامت در آن برای فرایند اخذ تابعیت، و درآمد جهانی معاف از مالیات. از همه بهتر اینکه الزام سرمایه گذاری گرنادا نسبت به همه برنامه های کارائیبی کمتر است.

خانواده

بسط مزایای گذرنامه گرنادایی جدید شما به اعضای بلافصل خانواده تان آسان است. می توانید همسر، فرزندان زیر 25 سال که از نظر مالی به شما وابسته هستند، و حتی والدین وابسته بالای 65 سال را در درخواست خود بگنجانید.

شرح برنامه

برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری گرنادا یکی از سریع ترین ها در نوع خود است: می توانید ظرف فقط 3 الی 4 ماه گذرنامه جدید خود را دریافت کنید. به منظور اخذ تابعیت گرنادایی، گزینه اول شما اعانه ای غیر قابل برگشت است. این گزینه سریع ترین و صریح ترین رویه را تضمین می کند: تصمیمات مربوطه ظرف تقریباً 60 روز بعد از تسلیم درخواست اتخاذ خواهد شد، و گذرنامه شما طی فقط 10 روز بعد از آن صادر خواهد گردید.

گزینه دوم سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات است. در این صورت، چارچوب زمانی به پیشرفت پروژه املاک و مستغلات بستگی دارد؛ بنابراین، بسیار ضروری است که پروژه ای را انتخاب کنید که کلیه اوراق لازم برای درخواست تابعیت از طریق سرمایه گذاری را به شما ارائه دهد.

برای هیچ یک از این دو گزینه، به تجربه قبلی نیاز نیست و طی فرایند درخواست ملزم به مسافرت به گرنادا نخواهید بود. بعد از اخذ تابعیت خود، می توانید در صورت تمایل خارج از گرنادا زندگی کنید – در این صورت، ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد جهانی خود نخواهید بود.

گزینه های سفر

با گذرنامه گرنادایی، می  توانید بدون ویزا به بیش از 120 کشور جهان، شامل منطقه شکن اتحادیه اروپا، بریتانیا و چین سفر کنید. به علاوه، شما واجد شرایط یک ویزای غیر مهاجر E-2 به ایالات متحده خواهید بود.

شرایط مالی

ساده ترین شیوه برای اخذ تابعیت گرنادا از طریق سرمایه گذاری این است که یک اعانه غیر قابل برگشت به مبلغ حداقل 200000 دلار آمریکا را به «صندوق توسعه ملی» بپردازید. اگر گزینه املاک و مستغلات را انتخاب کنید، باید ملکی به مبلغ حداقل 350000 دلار آمریکا را از یک پروژه مورد تأیید دولت خریداری و آن را به مدت حداقل 3 سال حفظ کنید.

سایر هزینه ها عبارتند از مبلغ 5000 دلار آمریکا به ازای هر بزرگسال برای بررسی شایستگی، یک هزینه رسیدگی توسط دولت به مبلغ 1500 دلار آمریکا به ازای هر بزرگسال، و هزینه های دولتی و درخواست گذرنامه جمعاً به مبلغ 1750 دلار آمریکا به ازای هر متقاضی. برای گزینه املاک و مستغلات، یک هزینه دولتی اضافی به مبلغ 50000 دلار آمریکا برای یک خانواده چهار نفره وجود دارد. مبالغ ذکر شده در اینجا بر حسب تعداد و سن اعضای خانواده وابسته ای که نام آنها در درخواست تابعیت شما گنجانده شده است متفاوت خواهد بود. برای دریافت یک مظنه دقیق و کاملاً متناسب با وضعیت خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy