برنامه تابعیت کشور صربستان

کشورصربستان
منطقهاروپا
ارزش سرمایه250.000 یورو
هزینه های اضافی32.500 یورو
نوع سرمایه گذاریاعانه / املاک و مستغلات / کسب و کار
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

این برنامه در حال حاضر فعال نیست. به محض دریافت اطلاعات جدید، این صفحه را به روز رسانی خواهیم کرد.

برای مشاهده گزینه های مشابه در اروپا، اینجا کلیک کنید.

اگر ایده های بیشتری برای کسب و کار دارید، شاید بهتر باشد گزینه تأسیس شرکت در صربستان را مد نظر قرار دهید، و به واسطه آن برای خود و خانواده تان اجازه اقامت اخذ کنید.

صربستان، که درست در جنوب مجارستان واقع است، از موقعیتی منحصر به فرد بین شرق و غرب اروپا برخوردار است. این کشور در تمام طول تاریخ طولانی و غنی خود همواره میزبان ملت ها و ادیان گوناگون بوده است. این مناسبات تاریخی با مجموعه ای متنوع از کشورها در این واقعیت نمود یافته که امروزه می توانید بدون ویزا و صرفاً با داشتن یک گذرنامه صربی از اسپانیا به صربستان سفر کنید؛ به علاوه، صربستان مناسبات تجاری سودمندی را هم با اتحادیه اروپا و هم با روسیه دارد.

صربستان، که مصمم به نهایی سازی مذاکرات در خصوص عضویت خود در اتحادیه اروپا است، طی چند سال گذشته به گزینه ای جذاب برای سرمایه گذاران خارجی تبدیل شده است. جمعیت این کشور، به ویژه نسل های جوان تر، نگرشی فوق العاده جهانی دارند و از مهارت های زبان انگلیسی برخوردار هستند که به مراتب بهتر از مهارت های زبان انگلیسی ساکنین سایر کشورهای اروپای شرقی است. همچنین، هزینه های زندگی و کار در صربستان به مراتب کمتر از میزان آنها در اروپای غربی است.

برنامه نوپای تابعیت از طریق سرمایه گذاری یکی از سریع ترین و مقرون به صرفه ترین برنامه ها برای اخذ تابعیت اروپایی است. درخواست برای این برنامه مستلزم داشتن تجارب کاری قبلی یا مهارت های زبانی نیست.

خانواده

می توانید مزایای گذرنامه صربی خود را به اعضای وابسته خانواده شامل فرزندان زیر 25 سال و والدین بالای 65 سال بسط دهید.

شرح برنامه

زمان متعارف برای رسیدگی به درخواست استفاده از این برنامه فقط 3 ماه است. هیچ الزامی برای اثبات تجارب کاری یا مدیریتی قبلی وجود ندارد و شما ملزم به قبولی در یک آزمون زبان نخواهید بود. درخواست شما بدون نیاز به شرکت در یک مصاحبه ارزیابی خواهد شد.

گزینه های سفر

گذرنامه صربی امکان دسترسی بدون ویزا به بیش از 110 کشور شامل منطقه شنگن اروپا و روسیه را برای شما فراهم می سازد. انتظار می رود با پیوستن صربستان به اتحادیه اروپا، تعداد کشورهایی که می توان با گذرنامه صربی و بدون نیاز به ویزا به آنها سفر کرد افزایش یابد.

شرایط مالی

شما سه گزینه برای اخذ تابعیت صربی از طریق سرمایه گذاری دارید. اولی پرداخت اعانه ای غیر قابل برگشت به مبلغ 250,000 یورو است. همچنین، می توانید ملکی به ارزش حداقل 250000 یورو را در صربستان خریداری کنید. و گزینه سوم این است که یک سرمایه گذاری تجاری به مبلغ حداقل 500000 یورو را انجام دهید و حداقل 4 تبعه صربستانی را استخدام کنید. از شما انتظار می رود که سرمایه گذاری خود را به مدت حداقل 5 سال ادامه دهید.

به علاوه، باید هزینه رسیدگی اداری به مبلغ 75000 یورو و نیز هزینه های دولتی به مبلغ 25000 یورو (50000 یورو برای گزینه سرمایه گذاری در زمینه کسب و کار) را بپردازید.

لطفاً توجه داشته باشید که الزامات و هزینه های فوق الذکر شامل متقاضیان مجرد است. هزینه ها طبق تعداد و سن اعضای خانواده وابسته ای که نام آنها در درخواست شما گنجانده شده است متغیر خواهد بود. لطفاً برای دریافت یک مظنه دقیق و کاملاً متناسب با وضعیت خود، با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy