برنامه تابعیت بلغارستان

کشوربلغارستان
منطقهاروپا
ارزش سرمایه2 میلیون لو بلغاری (1,024,000 یورو)
هزینه های اضافی57.500 یورو
نوع سرمایه گذاریاوراق قرضه دولتی / کسب و کار
تابعیت یا اقامتتابعیت

ویژگی های اصلی

بلغارستان، که یکی از اعضای اتحادیه اروپا است و به زودی به منطقه شنگن می پیوندد، یک برنامه ویزای طلایی بسیار جذاب را ارائه می‎ دهد. تابعیت بلغارستان حق سفر و اقامت بدون ویزا در کل اروپا و نیز دسترسی به نظام بهداشت و درمان با کیفیت عالی، نرخ مالیات های پایین و بازار آزاد اتحادیه اروپا را برای شما تضمین می کند. زمان رسیدگی فقط 2 سال است، و طی این مدت می توانید از مزایای اقامت دائم در بلغارستان بهره بگیرید. به علاوه، مجبور نخواهید بود تابعیت فعلی خود را سلب کنید، مجبور به تکلم به زبان بلغاری نخواهید بود، ملزم به مالکیت املاک و مستغلات در بلغارستان نخواهید بود، و بعد از اخذ تابعیت، موظف به اقامت در بلغارستان نخواهید بود. با داشتن گذرنامه بلغاری، از حق نامحدود زندگی، کار، و تحصیل و نیز مالکیت زمین در هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا برخوردار خواهید شد.

خانواده

مزایای تابعیت بلغارستان برای اعضای خانواده شما نیز موجود است. این شامل همسر و فرزندانتان با هر سنی می شود.

شرح برنامه

نخست، ظرف 6 تا 9 ماه از تاریخ تسلیم درخواست، اجازه اقامت دائمی دریافت خواهید کرد. طی فرایند رسیدگی، باید دو بار به کنسولگری بلغارستان در کشور خود و دو بار به خود کشور بلغارستان سفر کنید. بعد از آماده شدن پرونده تان، باید آن را در یکی از کنسولگری های بلغارستان امضاء و سپس وجوه مربوط به اولین سرمایه گذاری به مبلغ 1 میلیون لو بلغاری (512000 یورو) را انتقال دهید. بعد از صدور گواهی سرمایه گذاری شما، یک بار دیگر باید به کنسولگری مراجعه و برای یک ویزای نوع D درخواست کنید. بعد از اعطای ویزا، سفر اول خود را به بلغارستان انجام خواهید داد تا درخواست اقامت دائم خود را تسلیم نمایید. در نهایت، یک بار دیگر به بلغارستان سفر خواهید کرد تا کارت اقامت دائم خود را دریافت کنید.

بعد از یک سال از تاریخ دریافت اقامت دائم، می توانید با انجام یک سرمایه گذاری اضافی به مبلغ 1 میلیون لو بلغاری (512000 یورو)، یا به صورت سپرده گذاری در اوراق قرضه دولتی یا با سرمایه گذاری در کسب و کارهای مورد تأیید دولت، برای تابعیت درخواست دهید. این سرمایه گذاری دوم نیز همسر و فرزندانتان را پوشش خواهد داد. کل زمان لازم از تاریخ درخواست اقامت تا اخذ تابعیت کمتر از 2 سال است.

گزینه های سفر

یک گذرنامه بلغاری بسیار ارزشمند است زیرا شما را واجد صلاحیت سفر بدون ویزا به 143 کشور و حق زندگی و کار در هر نقطه ای از اتحادیه اروپا خواهد ساخت.

شرایط مالی

برای درخواست اقامت، باید مبلغ 1 میلیون لو بلغاری (حدود 512000 یورو) را به مدت 5 سال برای خرید اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری کنید. در پایان این دوره، کل این مبلغ (بدون بهره) به شما برگشت داده خواهد شد. سرمایه گذاری شما به طور کامل توسط دولت بلغارستان تضمین خواهد شد. همچنین، می توانید مبلغ مذکور را از طریق یک بانک اروپایی واریز کنید.

برای اخذ تابعیت، که فرایند رسیدگی به آن بسیار سریع است، باید یک سرمایه گذاری دیگر به مبلغ 1 میلیون لو بلغاری (حدود 512000 یورو) انجام و به مدت 2 سال حفظ شود. این مبلغ دوم را می توان به صورت سپرده در اوراق بهادار دولتی یا سرمایه گذاری در یک کسب و کار مورد تأیید دولت سرمایه گذاری نمود.

درخواست برای تابعیت مستلزم پرداخت هزینه بررسی شایستگی به مبلغ 7500 یورو برای متقاضی اصلی، همراه با هزینه های اضافی برای سایر اعضای خانواده است. یک هزینه رسیدگی به مبلغ 25000 یورو به ازای هر زوج باید هم برای درخواست اقامت و هم برای درخواست تابعیت پرداخت گردد؛ به علاوه، به ازای هر فرزند زیر 18 سال، لازم است مبلغ 2500 یورو پرداخت شود.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy