برنامه اقامت در یونان

کشوریونان
منطقهاروپا
ارزش سرمایه250.000 یورو
هزینه های اضافی20.000 یورو
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

یونان، خاستگاه یکی از کهن ترین تمدن های اروپا، سرشار از میراث فرهنگی و مناظر تاریخی باشکوه و دارای صنعت گردشگری در حال رونق است. همچنین، این کشور یکی از اعضای کامل اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است؛ بنابراین، ساکنان آن می توانند از مزایایی چون سفر نامحدود در منطقه شنگن و تجارت آزاد در اتحادیه اروپا بهره بگیرند. می توانید با خرید یک ملک مسکونی در یونان، جهت اجاره دادن به گردشگران و بازدید کنندگان از یونان، اجازه اقامت در یونان را خیلی سریع اخذ کنید. این برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری بسیار سریع و ساده است، و می توانید اعضای خانواده تان را هم در درخواست برای اجازه اقامت بگنجانید. بعد از اخذ اجازه اقامت خود، ملزم نیستید به صورت فیزیکی در یونان اقامت داشته باشید. این برنامه از هر نظر کاملاً مقرون به صرفه است.

خانواده

می توانید همسر و فرزندان زیر 21 سال را در درخواست خود بگنجانید. بهتر از همه اینکه برای گنجاندن اعضای خانواده در درخواست خود، ملزم به افزایش مبلغ سرمایه گذاری نیستید.

شرح برنامه

می توانید درخواست خود را به یکی از سفارت های یونان یا مستقیماً به اداره مهاجرت یونان تسلیم کنید. باید مستنداتی را دال بر خرید یک ملک به بهای حداقل 250000 یورو در یونان ارائه دهید؛ یا اگر هنوز خرید انجام نشده باشد، یک مبایعه نامه (یا قولنامه) و شواهد دال بر داشتن وجوه کافی برای خرید ملک مورد نظر را ارائه دهید.

این فرایند فوق العاده سریع است: اجازه اقامت خود را ظرف 1 تا 1.5 ماه دریافت خواهید کرد. در بدو امر، یک اجازه اقامت 5 ساله اعطا خواهد شد، و می توان آن را برای 5 سال دیگر تمدید کرد.

گزینه های سفر

اجازه اقامت در یونان این امکان را برای شما و عزیزانتان فراهم می سازد که بدون هیچ محدودیتی در منطقه شنگن و چندین کشور حوزه کارائیب سفر کنید.

شرایط مالی

شما ملزم خواهید بود یک ملک به ارزش حداقل 250000 یورو را در یونان خریداری و سرمایه گذاری خود را به مدت 15 سال حفظ کنید. این الزام را می توان با خرید چندین ملک هم برآورده ساخت. می توانید با اجازه دادن ملک خود به گردشگران، از صنعت گردشگری پویا و رو به رشد یونان بهره بگیرید.

فرایند رسیدگی مستلزم پرداخت هزینه های اضافی به مبلغ حداقل 20000 یورو است. مبلغ دقیق هزینه ها به تعداد و سن اعضای خانواده وابسته ای که نام آنها در درخواست شما گنجانده شده است بستگی دارد. برای دریافت یک مظنه دقیق بر اساس وضعیت خاص خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy