برنامه اقامت در پاناما

کشورپاناما
منطقهکارائیب
ارزش سرمایه200.000 دلار آمریکا
هزینه های اضافی3.000 دلار آمریکا
نوع سرمایه گذاریسپرده بانکی/ املاک و مستغلات/مستمری
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

پاناما یکی از محبوب ترین پناهگاه های مالیاتی است که مجموعه ای متنوع از برنامه های اقامت از طریق سرمایه گذاری سریع و مقرون به صرفه را ارائه می دهد. قوانین مالیاتی این کشور تضمین می کنند که شما بعد از اخذ اجازه اقامت ملزم به پرداخت مالیات برای درآمد جهانی خود نباشید. در پاناما، از دلار آمریکا به عنوان یک ارز قانونی استفاده می شود و این امر موجب محافظت از شرکت یا سرمایه گذاری شما در مقابل نوسانات نرخ ارز خواهد شد. به علاوه، ملزم نیستید که بعد از اخذ اجازه اقامت خود در پاناما زندگی کنید، اما زیرساخت ها و آب و هوای عالی این کشور و نیز هزینه های زندگی بسیار پایین، پاناما را به یک وطن دوم جذاب برای بسیاری تبدیل کرده است.

خانواده

برای اکثر برنامه های اقامت، می توانید با افزایش سرمایه گذاری، همسر و فرزندان خود را نیز در درخواست تان بگنجانید. البته این شامل برنامه مستمری بگیران، که در ذیل شرح داده شده، نمی گردد.

شرح برنامه

در حال حاضر، 8 برنامه اقامت مختلف برای پاناما وجود دارد. اجازه دهید بهترین گزینه های موجود را در ذیل بررسی کنیم.

1. ویزای ملت های دوست

این برنامه مسیری سریع برای اخذ اجازه اقامت دائم است: روند رسیدگی به آن ظرف 2 ماه انجام می گیرد. اتباع اکثر کشورهای اروپایی، و نیز هنگ کنگ، تایوان، کانادا، استرالیا، ایالات متحده، و برخی از کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی واجد شرایط این برنامه هستند.

جهت درخواست برای این برنامه، باید یک سپرده بانکی داشته باشید و به انجام فعالیت های حرفه ای یا اقتصادی در پاناما اشتغال ورزید. این فعالیت ها می توانند شامل اشتغال، سرمایه گذاری، یا مدیریت یک شرکت پانامایی باشند. شما و خانواده تان یک اجازه اقامت دائم دریافت خواهید کرد، و بعد از 5 سال می توانید برای تابعیت درخواست دهید.

2. برنامه مستمری بگیران

آن دسته از مستمری بگیرانی که از یک دولت خارجی، شرکت خصوصی، یا سازمان بین المللی مستمری ماهیانه دریافت می‎کنند، واجد شرایط این برنامه هستند. همچنین، متقاضیان باید یک گواهی بهداشتی و نیز گواهی عدم سوء پیشینه در آخرین محل اقامت خود را ارائه دهند. مادامی که این اجازه اقامت را دریافت کنید، از وضعیت اقامت شما در مقابل هر گونه تغییرات آتی در قوانین محافظت خواهد شد. یکی از معایب احتمالی این برنامه این است که نمی توانید برای تابعیت پاناما درخواست دهید.

3. ویزای سرمایه دار (POM)

اگر شما نه مستمری بگیر باشید و نه شهروند یکی از «کشورهای دوست»، بهترین گزینه برای اخذ اقامت پاناما ویزای POM است. این ویزا مستلزم خرید املاک و مستغلات یا داشتن حساب بانکی و حفظ آنها به مدت حداقل 2 سال است.

یک ویزای موقت POM به مدت یک سال اعطا می گردد؛ و از سال دوم به بعد اجازه اقامت دائم به شما اعطا خواهد شد. بعد از 5 سال اقامت، واجد صلاحیت درخواست برای تابعیت شناخته خواهید شد.

گزینه های سفر

شهروندان پاناما می توانند بدون ویزا به 118 کشور شامل منطقه شینگن در اروپا و نیز کشور بریتانیا سفر کنند.

شرایط مالی

1. ویزای ملت های دوست

متقاضی اصلی باید یک سپرده بانکی به مبلغ 5.000 دلار آمریکا باشد. در ضمن به ازای هر عضو وابسته خانواده باید مبلغ 2.000 دلار آمریکا به سپرده اضافه شود.

هزینه ها و مخارج قانونی معمولاً به 3.000-5.000 دلار آمریکا بالغ می شود. چنانچه متقاضی مایل به اخذ اجازه کار یا تأسیس شرکت در پاناما باشد، ملزم به پرداخت هزینه های اضافی خواهد بود.

2. برنامه مستمری بگیران

متقاضی اصلی باید ماهیانه حداقل 1.000 دلار آمریکا را به عنوان مستمری دریافت کند. و به ازای هر عضو وابسته، مبلغ 250 دلار آمریکا در ماه لازم است.

3. ویزای سرمایه دار (POM)

شما ملزم هستید مبلغ حداقل 300.000 را در زمینه املاک و مستغلات یا به صورت سپرده بانکی و یا آمیزه ای از هر دو سرمایه گذاری کنید. این سرمایه گذاری باید به مدت حداقل 2 سال حفظ گردد. به علاوه، باید مدارکی را دال بر توانایی مالی خود جهت امرار معاش در پاناما ارائه دهید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy