برنامه اقامت در هنگ کنگ

کشورهنگ کنگ
منطقهآسیا
ارزش سرمایه10,000,000 دلار هنگ کنگ (1,300,000 دلار آمریکا)
هزینه های اضافی135 دلار هنگ کنگ (20 دلار آمریکا)
نوع سرمایه گذاریکسب و کار
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

این برنامه موقتاً به حالت تعلیق درآمده است. به محض دریافت اطلاعات جدید، این صفحه را به روز رسانی خواهیم کرد.

برای مشاهده گزینه های مشابه در آسیا، اینجا کلیک کنید

هنگ کنگ یکی از مراکز مالی ممتاز جهان است و اقتصاد آن همواره در زمره یکی از رقابتی ترین و آزادترین اقتصادها قرار دارد. این امر عمدتاً به دلیل آن است که دولت هنگ کنگ یک سیاست حمایت حداکثری و مداخله حداقلی در معاملات تجاری را اتخاذ کرده است. همچنین، هنگ کنگ، به دلیل موقعیت جغرافیایی و مناسبات حکومتی خود با چین، دروازه ورود به بازار پررونق چین محسوب می شود. به علاوه، شرکت های هنگ کنگی هیچ مالیاتی را برای درآمدهای جهانی نمی پردازند و سودهای حاصل از کسب و کار در هنگ کنگ مشمول نرخ مالیات بسیار پایینی است. سرمایه گذارن تجاری در هنگ کنگ واجد صلاحیت اجازه اقامت از طریق یک روند سریع و کارآمد هستند. همچنین، اعضای بلافصل خانواده نیز، بدون هیچ الزام سرمایه گذاری دیگری، واجد شرایط اخذ اجازه اقامت محسوب می شوند.

خانواده

به محض اینکه ویزای سرمایه گذاری شما اعطا گردد، همسر و فرزندان زیر 18 سال مجرد و وابسته به شما می توانند همراه با شما در هنگ کنگ اقامت نمایند.  چنانچه اجازه اقامت دائمی دریافت کنید، والدین بالای 60 سال خود و همسرتان نیز می توانند با درخواست برای ویزای وابسته، برای زندگی نزد شما اقدام نمایند.

شرح برنامه

این برنامه زمان رسیدگی بسیار کوتاهی دارد: رسیدگی به یک درخواست عادی معمولاً 2 الی 3 ماه طول می کشد. شما مجبور نیستید جزئیات فعالیت تجاری مورد نظر خود را ارائه دهید و نیز ملزم به ارائه شواهد دال بر تحصیلات دانشگاهی یا تجارب مدیریتی قبلی نخواهید بود. علاوه بر الزام به اثبات اینکه شما مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری را در اختیار دارید، باید شواهدی را ارائه دهید که ثابت کنند از تمکن مالی لازم برای تأمین معاش خود و خانواده تان در تمام مدت اقامت در هنگ کنگ برخوردار هستید. در هنگ کنگ، شما مجاز به کار کردن یا دریافت کمک های دولتی نخواهید بود. بعد از 7 سال اقامت موقت در هنگ کنگ، واجد صلاحیت اقامت دائم شناخته خواهید شد.

گزینه های سفر

اجازه اقامت شما در هنگ کنگ حق ورود مکرر و نامحدود به این کشور، در تمام مدتی که اجازه مذکور معتبر است، را برای شما فراهم خواهد ساخت.

شرایط مالی

برای آنکه واجد شرایط اقامت در هنگ کنگ شناخته شوید، باید مبلغ حداقل 10 میلیون دلار هنگ کنگ (1.3 میلیون دلار آمریکا) را در زمینه یک یا چند مورد از موارد زیر سرمایه گذاری کنید: خرید سهام، اوراق قرضه، سپرده های بانکی، وام ثانویه، یا برنامه های سرمایه گذاری جمعی. باید سرمایه گذاری خود را در تمام مدتی که اجازه اقامت شما معتبر است حفظ کنید. چنانچه ارزش سرمایه گذاری شما سقوط کند و به کمتر از مبلغ سرمایه گذاری شده اولیه کاهش یابد، ملزم به افزایش آن نخواهید بود. اما اگر ارزش بازار به بیشتر از مبلغ اولیه افزایش یابد، مجاز نیستید بهره های حاصل از سرمایه گذاری را برداشت کنید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy