برنامه اقامت در هلند

کشورهلند
منطقهاروپا
ارزش سرمایه1.250.000 یورو
هزینه های اضافی
نوع سرمایه گذاریکسب و کار
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

هلند کشوری کوچک اما بانفوذ در غرب اروپا است. این کشور یکی از اعضای کلیدی اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است و از موقعیت جغرافیایی و مسیرهای مواصلاتی عالی برای فرصت های کسب و کار بین المللی برخوردار می باشد. همچنین، نظام مالیاتی این کشور نیز برای برنامه ریزی مالیاتی بین المللی ایده ال است. برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری هلند با هدف جذب سرمایه گذارانی طراحی شده که در صدد سرمایه گذاری مبالغ خالص بسیار بالا می باشند. این برنامه امکان اخذ اجازه اقامت سریع و توأم با مزایای متعدد را فراهم می‎سازد، از جمله: حق نامحدود و اعضای خانواده تان برای کار در هلند، دسترسی به خدمات اجتماعی بیشمار مانند مزایای بچه داری و بهداشت و درمان، و سفر بدون نیاز به ویزا در منطقه شنگن. درخواست ها ظرف 3 ماه مورد رسیدگی قرار می گیرد.

خانواده

بعد از اعطای اجازه اقامت شما، اعضای بلافصل خانواده تان شامل همسر و فرزندان وابسته می توانند بر اساس رویه پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر، اجازه اقامت خود را دریافت کنند.

شرح برنامه

با سرمایه گذاری در هلند، شما یک اجازه اقامت با اعتبار 3 ساله را دریافت خواهید کرد. این اجازه اقامت حق نامحدود برای کار، و نیز دسترسی به مزایای اجتماعی و بهداشتی و درمانی را برای شما تضمین خواهد نمود. اگر بعد از سه سال همچنان واجد معیارهای اولیه باشید، می توانید اجازه اقامت خود را تمدید نمایید. بعد از 5 سال اقامت در هلند، می توانید برای اقامت دائم یا تابعیت درخواست دهید.

گزینه های سفر

به محض دریافت اجازه اقامت، شما و اعضای خانواده تان می توانید بدون نیاز به ویزا به کلیه 26 کشور منطقه شنگن اروپا دسترسی کامل داشته باشید. در صورت اخذ تابعیت هلند، از دسترسی بدون نیاز به ویزا به بیش از 150 کشور از جمله اتحادیه اروپا، بریتانیا، استرالیا، کانادا و ایالات متحده برخوردار خواهید بود.

شرایط مالی

باید حداقل مبلغ 1.25 میلیون یورو را در یک شرکت هلندی سرمایه گذاری کنید. سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلاتی که برای اقامت شخصی خریداری می گردد احتساب نخواهد شد. مبلغ مذکور باید به یک بانک هلندی یا یک بانک اتحادیه اروپا که در هلند شعبه دارد واریز گردد.

ارزش افزوده‎ای که سرمایه گذاری شما برای اقتصاد هلند خواهد داشت بر اساس یک نظام امتیازدهی ارزیابی خواهد شد. معیارهای ارزیابی شامل ایجاد حداقل 10 شغل ظرف 5 سال، معرفی نوآوری های فناوری، و ایجاد ارزش های افزوده غیر مالی مثل دانش یا شبکه ها است.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy