برنامه اقامت در جرسی

کشورجرسی
منطقهاروپا
ارزش سرمایه1,125.000 پوند
هزینه های اضافی
نوع سرمایه گذاریمالیات ها + املاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

جرسی، بزرگترین جزیره جزایر کانال، که بین بریتانیا و فرانسه واقع است، به دلیل کیفیت زندگی بالا، ثبات عالی، بخش مالی پویا و پر رونق، و مالیات های کم، از دیرباز برای سرمایه گذاران جذاب بوده است. برنامه اقامت طلایی آن مستلزم هیچ سرمایه گذاری اختصاصی ویژه ای نیست. کافی است بخشی از مالیات بر درآمد جهانی خود را به جرسی بپردازید و یک ملک مسکونی را در آنجا خریداری کنید. ساکنین جرسی از امتیاز سفر بدون ویزا به بریتانیا و دسترسی به فرصت های آموزشی این کشور برخوردار هستند؛ لذا درخواست برای اجازه اقامت طلایی جرسی جایگزینی عالی برای برنامه پر هزینه تر اقامت در بریتانیا از طریق سرمایه گذاری است. فرایند رسیدگی به درخواست شما بسیار سریع است و نیاز به مهارت های زبان انگلیسی یا تجربه کاری نیست، و می توانید اعضای خانواده تان را هم در درخواست خود برای اقامت بگنجانید.

خانواده

درخواست شما برای اقامت در جرسی می تواند شامل اعضای بلافصل خانواده ، یعنی همسر و فرزندانتان، باشد.

شرح برنامه

این برنامه اقامت طلایی مستلزم آن است که شما سالانه حداقل 125000 پوند انگلیس را به صورت مالیات به دولت جرسی بپردازید. به عنوان یک ساکن، باید ملکی را در این جزیره خریداری کنید و از آن به عنوان محل سکونت اصلی خود استفاده کنید. به موجب این اجازه اقامت، شما از حقوقی همسان با سایر ساکنین برخوردار خواهید شد، از جمله حق تأسیس شرکت یا کسب و کار، استخدام شدن، و عمل به عنوان کارفرما.

بعد از پنج سال اقامت در جرسی، شما و اعضای خانواده تان می توانید برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید. همچنین، بعد از یک سال سکونت در جرسی به عنوان مقیم دائم، می توانید برای اخذ تابعیت درخواست دهید (البته این منوط به داشتن سایر شرایط است).

گزینه های سفر

به عنوان یکی از ساکنان جرسی، شما از حق مسافرت نامحدود در «منطقه سفر مشترک» (CTA)، شامل بریتانیا، ایرلند، و جزیره مان، برخوردار خواهید بود. به علاوه، شما و اعضای خانواده تان به مدارس و دانشگاه های بریتانیا، اقتصادی باثبات، و شرایط زندگی عالی دسترسی خواهید داشت.

شرایط مالی

نرخ مالیات بر درآمد جهانی برای ساکنین جرسی برای 625000 پوند نخست درآمد، %20 است، و برای درآمدهای بالای این مبلغ %1 است. برای آنکه واجد صلاحیت درخواست برای اقامت طلایی شناخته شوید، باید ثابت کنید که می توانید سالانه حداقل 125000 پوند انگلیس را به عنوان مالیات به دولت جرسی بپردازید.

بعد از تأیید اجازه اقامت شما، ملزم خواهید بود یک ملک مسکونی به ارزش حداقل 1 میلیون پوند را در بریتانیا خریداری کنید.

جرسی یک منطقه دارای نرخ مالیات کم/پناهگاه مالیاتی است که در آن سرمایه، سودهای حاصل از سرمایه، ارث، هدایا یا فروش ها مشمول مالیات نمی شوند. همچنین، مالیات شرکتی هم وجود ندارد، به جز برای شرکت های خدمات مالی و شرکت های درآمد املاک.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy