برنامه اقامت در بلژیک

کشوربلژیک
منطقهاروپا
ارزش سرمایه500.000 یورو
هزینه های اضافی
نوع سرمایه گذاریکسب و کارهای محلی
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

بلژیک یکی از بانفوذترین کشورهای دنیا است و پایتخت آن یعنی بروکسل میزبان برخی از مهم ترین نهادی اتحادیه اروپا است. به علاوه، این کشور دارای استانداردهای زندگی بالا، نظام آموزش و پرورش و بهداشت و درمان با کیفیت عالی جهانی و مسیرهای مواصلاتی زمینی و هوایی عالی می باشد. به لطف عضویت این کشور در شنگن، اجازه اقامت در بلژیک این امکان را برای شما و اعضای خانواده تان فراهم می سازد که بدون نیاز به ویزا به همه کشورهای اروپا سفر کنید.

خانواده

بعد از اعطای اجازه اقامت شما، اعضای بلافصل خانواده تان شامل همسر و فرزندان وابسته می توانند بر اساس رویه پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر، اجازه اقامت خود را دریافت کنند.

شرح برنامه

مهم ترین معیار برای یک درخواست موفقیت آمیز اقامت از طریق سرمایه گذاری این است که ثابت کنید کسب و کار شما با ایجاد مشاغل محلی یا به واسطه خرید کالاها و خدمات از شرکت های محلی، کمکی چشمگیر به اقتصاد بلژیک خواهد کرد. می توانید یک شرکت جدید را در بلژیک تأسیس کنید و یا اقدام به تأسیس شعبه بلژیکی یک شرکت بین المللی نمایید. مدت زمان متعارف برای رسیدگی به درخواست شما بین 3 تا 8 ماه است، منوط به اینکه کلیه اسناد و مدارک لازم تسلیم شده باشد.

برای آنکه ثابت کنید که کسب و کار شما امکان پذیر خواهد بود، باید درخواست شما شامل یک طرح کسب و کار و نیز شواهدی دال بر هزینه های عملیاتی و تجاری مربوط به حداقل چند ماه اول اداره شرکت باشد. اجازه اقامت نخست به مدت یک سال صادر می شود و بر اساس عملکرد تجاری شما تمدید خواهد شد. بعد از اعطای اجازه اقامت شما، ملزم نخواهید بود که اقامت فیزیکی در بلژیک داشته باشید. پس از گذشت 3 سال اقامت در بلژیک، می توانید برای تابعیت این کشور درخواست دهید، و روند رسیدگی به این درخواست معمولاً 2 سال دیگر طول خواهد کشید.

گزینه های سفر

به محض دریافت اجازه اقامت، شما و اعضای خانواده تان می توانید بدون نیاز به ویزا به کلیه 26 کشور منطقه شنگن اروپا دسترسی کامل داشته باشید. در صورت اخذ تابعیت بلژیک، از دسترسی بدون نیاز به ویزا به بیش از 150 کشور از جمله اتحادیه اروپا، بریتانیا، استرالیا، کانادا و ایالات متحده برخوردار خواهید بود.

شرایط مالی

طی سال نخست، لازم است مبلغ تقریبی 150000 یورو را برای هزینه های عملیاتی کسب و کار خود در بلژیک صرف کنید، این شامل هزینه های مانند هزینه های رسیدگی به درخواست، هزینه های قانونی و هزینه های اجاره ملک (خانه، دفتر، محل کار و غیره) و حق الزحمه کارکنان خواهد بود. به مدت 5 سال تا زمان اخذ تابعیت خود، باید سرمایه گذاری به مبلغ کلی حدود 500000 یورو را پیش بینی کنید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy