برنامه اقامت در اسپانیا

کشوراسپانیا
منطقهاروپا
ارزش سرمایه500.000 یورو
هزینه های اضافی60.000 یورو
نوع سرمایه گذاریاملاک و مستغلات
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

اسپانیا تفرجگاهی محبوب در جنوب غربی اروپا و دارای طبیعتی شگفت انگیز، فرهنگی متنوع و پیشینه تاریخی غنی است. همچنین، یکی از اعضای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است؛ یعنی ساکنین اسپانیا از امکان سفر نامحدود و بدون نیاز به ویزا در سراسر اروپا برخوردار هستند. برنامه محبوب اقامت از طریق سرمایه گذاری در این کشور بسیار سریع و ساده است، و این امکان را به شما و خانواده تان می دهد که بدون نیاز به اقامت فیزیکی در این کشور، از همه مزایا برخوردار گردید.

خانواده

طبق رویه پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر، همسر و فرزندان زیر 18 سال شما نیز می توانند به محض تأیید اجازه اقامت سرمایه گذار اصلی، اجازه اقامت کسب کنند. البته فرزندان بالای 18 سال و والدین نیز می توانند واجد صلاحیت اخذ اجازه اقامت تلقی شوند، مشروط به اینکه از نظر مالی به سرمایه گذار اصلی وابسته باشند.

شرح برنامه

روند رسیدگی به درخواست شما فوق العاده سریع است و فقط 10 الی 15 روز از تاریخ تسلیم درخواست طول خواهد کشید. به هر حال، متقاضی باید قبل از تسلیم درخواست، خرید یک ملک در اسپانیا را تعهد کرده باشد. این بدان معنا است که شما باید قبل از تسلیم درخواست خود، یک بار به اسپانیا سفر کنید، یک مبایعه نامه را در خصوص خرید ملک مورد نظر خود امضاء کنید، و یک حساب بانکی را افتتاح نمایید.
به محض بازگشت به کشور خود، باید سپرده مربوطه را به حساب بانکی خود در اسپانیا منتقل کنید تا فرایند خرید آغاز گردد. این روند ممکن است 2 الی 3 ماه طول بکشد؛ و پس از آن، می توانید درخواست خود را تسلیم و اجازه اقامت خود را دریافت کنید.

می توانید بعد از 5 سال داشتن اجازه اقامت در اسپانیا، برای اقامت دائم درخواست کنید؛ و بعد از 10 سال اقامت قانونی در اسپانیا، برای تابعیت درخواست دهید.

گزینه های سفر

به محض دریافت اجازه اقامت، شما و اعضای خانواده تان می توانید بدون نیاز به ویزا به کلیه 26 کشور منطقه شنگن اروپا دسترسی کامل داشته باشید. در صورت اخذ تابعیت اسپانیا، از دسترسی بدون نیاز به ویزا به بیش از 150 کشور از جمله اتحادیه اروپا، بریتانیا، استرالیا، کانادا و ایالات متحده برخوردار خواهید بود.

شرایط مالی

برای آنکه واجد شرایط اقامت از طریق سرمایه گذاری شناخته شوید، بهای خرید ملک مورد نظر باید حداقل 500000 یورو باشد. می توانید در ملکی که خریداری کرده‎اید ساکن شوید یا آن را اجاره دهید. به علاوه، هزینه های قانونی و دولتی و نیز مالیات های مربوطه، که برای یک خانواده 4 نفره به مبلغ تقریبی 60000 یورو بالغ می گردد، را بپردازید. برای دریافت یک مظنه دقیق بر اساس وضعیت خاص خود، لطفاً با ما تماس بگیرید.

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy