اجازه اقامت در جمهوری چک

کشورآلبانی
منطقهاروپا
ارزش سرمایه2.850.000 یورو
هزینه های اضافی
نوع سرمایه گذاریکسب و کار
تابعیت یا اقامتاقامت

ویژگی های اصلی

جمهوری چک، که در مرکز اروپا واقع شده، یکی از اعضای کامل اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. این کشور سرشار از مناظر طبیعی بسیار چشم نواز و دارای دریاچه ها، کوهستان ها و رودخانه هایی بکر می باشد. پایتخت تاریخی و معروف این کشور، شهر باشکوه پراگ، محل تهیه فیلم های سینمایی بی شماری بوده است.

جمهوری چک اخیراً یک برنامه اقامت طلایی منحصر به فرد را با هدف جذب سرمایه گذاران ساعی به منظور کمک به اقتصاد کشور آغاز کرده است. یکی از مزایای این برنامه زمان های رسیدگی کوتاه برای صدور اجازه اقامت سرمایه گذار اصلی و نیز اعضای خانواده وی می باشد. به علاوه، لازم نیست کل مبلغ سرمایه گذاری به صورت نقدی تأمین گردد؛ می توان تا %60 از آن را در قالب دارایی های دیگر تأمین نمود.

خانواده

با وجود زمان های رسیدگی که به مراتب کوتاه تر از زمان رسیدگی به درخواست برای ویزای پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر از طریق سایر برنامه های مهاجرتی موجود در این کشور است، اعضای خانواده متقاضی اجازه اقامت از طریق سرمایه گذاری می توانند بلافاصله اجازه اقامت در جمهوری چک را اخذ کنند: به صورت متعارف، ظرف 90 روز از تاریخ درخواست، اجازه اقامت آنها صادر می گردد.

شرح برنامه

هم اشخاص حقیقی و هم شرکت ها واجد صلاحیت درخواست برای ویزای سرمایه گذاری هستند. چنانچه متقاضی یک شرکت باشد، حداکثر 5 مدیر اجرایی واجد صلاحیت اخذ اجازه اقامت از طریق سرایه گذاری هستند. همچنین، ویزاهای سرمایه گذاری ویژه سهامداران با اعتبار حداکثر 2 سال موجود است.

زمان های رسیدگی بسیار کوتاه است: سرمایه گذران می توانند اجازه اقامت خود را ظرف 30 تا 45 روز از تاریخ ارسال کلیه مدارک لازم دریافت کنند.

یکی دیگر از مزایای اجازه اقامت طلایی از طریق سرمایه گذاری در جمهوری چک این است که متقاضیان ملزم نیستند برای تسلیم درخواست خود به این کشور سفر کنند – بلکه می توانند درخواست خود را در کنسولگری جمهوری چک در کشور محل اقامت فعلی خود ارائه دهند.

آن دسته از متقاضیانی که از قبل در جمهوری چک ساکن هستند و می خواهند اجازه اقامت خود را تغییر بدهند، می توانند درخواست های خود را مستقیماً به وزارت کشور تسلیم کنند.

آن دسته از متقاضیانی که در صدد اخذ اقامت دائم در جمهوری چک هستند، می توانند درخواست خود برای اقامت دائم را بعد از 5 سال ارائه دهند، حال آنکه تابعیت جمهوری چک را می توان بعد از 10 سال سکونت در این کشور اخذ کرد.

گزینه های سفر

جمهوری چک یکی از اعضای کامل اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است؛ بنابراین اجازه اقامت طلایی این کشور به شما این امکان را می دهد که آزادانه در منطقه شنگن سفر کنید.

بعد از اخذ تابعیت این کشور، یکی از ارزشمندترین گذرنامه های دنیا را در اختیار خواهید داشت، که امکان سفر بدون ویزا به ایالات متحده، بریتانیا، و کانادا را برای شما فراهم خواهد کرد.

شرایط مالی

برای آنکه درخواست شما موفقیت آمیز باشد، باید 3 الزام برآورده شود:
ایجاد حداقل 20 شغل تمام وقت (برای ساکنان اتحادیه اروپا) طی مدت اقامت
سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 75 میلیون کرونای چک (حدود 2.850.000 یورو). تا %60 از مبلغ سرمایه گذاری را می توان در قالب سایر داریی ها تأمین کرد، از جمله: املاک و مستغلات، دانش و فناوری، و تجهیزات فیزیکی.
لازم است درخواست شما همراه با یک طرح کسب و کار ارائه شود.

طبیعتاً، ما می توانیم در تدوین یک طرح کسب کار و درخواستی که بهترین شانس را برای تأیید تقاضای شما تضمین کند به شما کمک کنیم تا بتوانید اجازه اقامت خود را ظرف فقط 30-45 روز اخذ نمایید. همین امروز، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید!

(C) New Residency 2017 - All rights reserved. | Privacy Policy